Prodej rodinné domy, 120 m2 - Liberec XIX-Horní Hanychov

Prodej rodinné domy, 120 m2 - Liberec XIX-Horní Hanychov
  • Adresa Krakovská 372, Liberec
  • Ev. č. RT1001-00069
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 120 m²

9 320 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme k prodeji útulný rodinný dům 4+1 o užitné ploše 120 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě Liberec - Horní Hanychov. Tento dvoupodlažní dům, postavený v roce 2002, je součástí dvojdomu s vlastním vchodem, prostornou zahradou o výměře 533 m2 a soukromým parkovacím stáním pro několik vozů. Dům se nachází v klidné zelené čtvrti, s nádherným výhledem na ikonický vrchol Ještěd.

Interiér domu je velkoryse řešený a pečlivě udržovaný, zasloužil by však jistou modernizaci dle představ nového majitele. V přízemí naleznete kuchyňský kout s jídelnou (13,65 m2) s východem na zahradu, vzdušný obývací pokoj (20,93 m2), jehož dominantou jsou stylová kachlová kamna, které dodávají místnosti teplo a příjemnou atmosféru, koupelnu s WC (5 m2) a prostornou chodbu s elegantním schodištěm (12,07 m2). V prvním patře na vás čekají dvě ložnice, z nichž jedna nabízí více než 20 m2 prostoru a možnost východu na terasu (15m2), která je ideálním místem pro odpočinek s výhledem na přírodní scenérie. Patro doplňuje koupelna s rohovou vanou a WC (4,50 m2) a chodba, ze které se po vyklápěcích schodech můžete dostat na půdu.

Velkým bonusem této nemovitosti je přestavěná garáž (13,95 m2), která byla proměněna v praktickou garsoniéru s vlastním vchodem, sprchovým koutem a toaletou. Tento prostor je vhodný pro hosty, pronájem nebo jako samostatná pracovna.

Dům je částečně vybaven a interiéry zdobí plovoucí podlahy a keramická dlažba. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, voda napojena z vodovodního řádu, odpady svedeny do kanalizace. Zahrada je udržována a nabízí dostatek soukromí pro relaxaci či posezení s přáteli. K dispozici je altán a dvě dřevěné kůlny pro zahradní nářadí a další potřeby.

Lokalita je ideální pro ty, kteří ocení blízkost přírody a klidné prostředí. Les je vzdálen pouhých 5 minut pěšky, zatímco tramvajová zastávka je dostupná o několik ulic dále. Do centra Liberce nebo na lanovku na Ještěd se pohodlně dostanete během pár minut.

Tento krásný dům je ideální volbou pro rodiny, které hledají klidné, komfortní a zároveň praktické bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku této výjimečné nemovitosti.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaKrakovská 372, Liberec
OkresLiberec
Velikost4 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha pozemku622 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2002
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva

Podobné nemovitosti