Prodej rodinné domy, 300 m² - Labin

Prodej rodinné domy, 300 m² - Labin
  • Adresa Labin, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03556
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 300 m²

490 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Dům - Labin, 300m2

V klidné vesničce nedaleko města Labin se nachází velmi hezký rodinný dům s prostornou zahradou a stodolou, který je ideální pro relaxaci a užívání si přírody. Nemovitost na ploše 10.308m2 představuje dokonalý únik od rušného každodenního života a maximální soukromí. Pozemek tvoří stavební a zemědělská půda.

Na pozemku jsou dva domy, které jsou ideální pro rodinný život nebo jako investice.
První menší dům se skládá z kuchyně a jídelny s krbem, komory, garáže a koupelny. Druhý dům se rozkládá na dvou podlažích a má čtyři ložnice, tři koupelny, kuchyň s jídelnou, obývací pokoj a další kuchyň s krbem.
Vedle domu je malý domek s grilem a prostorem pro společenské vyžití a taverna, pod altánkem je vinný sklípek. Tato nemovitost má také garáž, která je dalším bonusem.

Vytápění je ústřední na plyn.

Dům má novou fasádu, střechu a tesařské práce.

Dvůr sloučeného pozemku je 6.868m2, přičemž vedle domu je i prostorná stavební parcela 3.440m2, což tvoří celkem 10.308m2 pozemku.

Poloha je ideální pro ty, kteří chtějí uniknout z ruchu velkoměsta a užít si klid a pohodu přírody. Kromě toho tato nemovitost nabízí vynikající možnosti pro různé outdoorové aktivity, jako je zahradničení, pěstování ovoce a zeleniny nebo jiné zemědělské činnosti.

Zkrátka tento rustikální dům s prostornou zahradou, domečkem s grilem a vinným sklípkem a garáží je jako stvořený pro ty, kteří si chtějí užít klidný rodinný život nebo jako investice do nemovitosti.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaLabin, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha300 m²
Plocha pozemku10.308 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1976
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
TopeníÚstřední plynové