Prodej rodinné domy, 155 m² - Kroměříž

Prodej rodinné domy, 155 m² - Kroměříž
  • Adresa Čelakovského 2167/30, Kroměříž
  • Ev. č. RT1137-01962
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 155 m²

6 790 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rodinné domy, 155 m2 - Kroměříž

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v klidné části Kroměříže. Jedná se o patrový, částečně podsklepený, řadový dům se zahradou (a garáží).

V přízemí máte k dispozici předsíň se vstupem do sklepa, velkou chodbu, kde by se bez problémů vešel i pracovní kout a ze které se vstupuje do ostatních místností. Dále je zde velká a vzdušná kuchyň s prostorem na vaření i stolování, koupelna, samostatné WC, technická místnost (komora / šatna) a hlavně obývací pokoj s krbem a vstupem do zimní zahrady a následně na zastřešenou terasu a dále do zahrady. V prvním patře je druhé WC a samostatné pokoje (ložnice), kdy z té větší se vstupuje na terasu s výhledem do zahrady.

Do domu se vstupuje malou předzahrádkou, za domem Vás pak čeká zastřešená terasa ideální k posezení a grilování, která je otevřena do zahrádky. Ta je plná zeleně a i v letních dnech poskytuje úžasné klima a hlavně relaxaci. Její součástí je i malý zahradní domek pro „nezbytnosti“ k její údržbě. Součástí prodeje je rovněž montovaná garáž umístěna v monitorovaném areálu na konci ulice, ideální pro garážování motorky, druhého auta, nebo uskladnění věcí (za symbolický pronájem pozemku 1000,- / rok).

Dům je situován v klidné lokalitě s perfektní dostupností do města, ale i na dálnici, která je vzdálena pouze 1 km jste tam za 2 minuty… Zároveň máte kousek za domem cyklostezku a kousek od domu Dolní zahrady. Blízko je rovněž i centrum města s dostupností všech služeb a nádraží. Příjemný bonus je benzínová stanice OMV, která je vzdálená pouze 200 m a je to takový non-stop obchod.
Slepá ulice poskytuje nejen dostatek klidu, ale i minimální provoz a perfektní parkování přímo před domem.

V případě, že Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a případně rezervaci času na prohlídku. S financováním Vám rád pomůže hypotéční specialista. (V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo upřednostnit výhodnější nabídku).



Radek Motyka & Explicit reality

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaČelakovského 2167/30, Kroměříž
OkresKroměříž
Velikost3 pokoje
Plocha užitná155 m²
Plocha podlahová109 m²
Plocha pozemku219 m²
Plocha zahrady100 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové