Prodej rodinné domy, 100 m² - Kringa

Prodej rodinné domy, 100 m² - Kringa
  • Adresa Kringa, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-01780
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 100 m²

291 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Novostavba v Kringa, Tinjan, Istrie, 100m2

Istrie byla vždy terra magica pro odhodlané cestovatele a kouzlo jejího vnitrozemí je zahaleno tajemstvím. Centrální Istrie, která se nachází v blízkosti mořských oblastí Jadranu, v srdci pohádkového středomořského poloostrova, chráněna hrdými horami Istrie, stále láká svou neobjevenou krásou. Bohatá nabídka zapomenutých chutí dětství, aktivit tam, kde je nejméně čekáte a výletů plných nevšedních zážitků, je to, co dělá tuto destinaci jedinečnou.

V nedotčené přírodě městečka Kringa se nedaleko zábavních a gastronomických zařízení nachází rozvíjející se osada s několika panelovými domy. Dům je navržen jako otevřený prostor kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem se vstupem na terasu. Dvě ložnice s vlastními koupelnami a další ložnice a jedna koupelna v obývacím prostoru. Dům je vybaven vzduchotechnikou, nabízí se i terénní úpravy, kdy materiál pro prostředí je v režii zákazníka. Na dvoře je dále bazén 8m x 4m s krytou odpočinkovou terasou a dvěma parkovacími místy. Celková plocha pozemku je 631 m2.
Ze tří domů plánovaných k prodeji jsou dva již prodány.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaKringa, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná100 m²
Plocha pozemku631 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2023
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod