Prodej rodinné domy, 194 m2 - Jámy

Prodej rodinné domy, 194 m2 - Jámy
  • Adresa Jámy
  • Ev. č. RT1174-1371
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 194 m²

5 832 750 Kč

 

Ve výhradním zastoupení nabízíme rodinný dům na Vysočině ve vesnici Jámy, 6 km od Žďáru nad Sázavou. Dům je možno využít jako dvougenerační a je celý podsklepený. K dispozici ihned.

V přízemí o rozměrech 120 m2 je kuchyň, dva pokoje, koupelna, toaleta a spíž. V patře o rozměrech 108 m2 jsou dispozice podobně včetně spíže. Za domem je postavená garáž s dílnou o celkové výměře 69 m2.

Dům je napojen na místní vodovod i kanalizaci. Plyn je přiveden na hranici pozemku. Topení je řešeno kotlem na tuhá paliva. Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Celková plocha pozemku je 760 m2, z toho zastavěná plocha 129 m2. K domu je k dispozici kompletní projektová dokumentace.

Dům byl postaven a zkolaoudován v roce 1970, leží v klidné části vesnice, ve čtvrti s novou zástavbou. Je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Budoucí majitelé si mohou dům přestavět dle svých představ.
Jámy mají 679 obyvatel, vlastní obecní úřad, mateřskou školu, kulturní dům, poštu a obchod s potravinami.
Je zde několik aktivních spolků, které pravidelně pořádají různé akce jako je pálení čarodějnic, kácení máje, plesy a mnoho dalšího. Pár metrů od domu je pěkné dětské hřiště a kurty pro házenou, fotbal atd.

Dopravní spojení se Žďárem je autobusem.

Ve Žďáře je spoustu pracovních příležitostí a veškerá občanská vybavenost. Také můžete navštívit nadherné památky – zámek, Zelenou horu atd.

Pokud toužíte po bydlení v rodinném domě na vesnici a chcete být blízko většího města, tak Jámy jsou přesně pro Vás. Ráda Vám dům představím a sami se rozhodněte, zda je to právě to místo, kde chcete žít.

Pro bližší informace a prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaJámy
OkresŽďár nad Sázavou
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná194 m²
Plocha pozemku760 m²
Plocha zastavěná129 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníÚstřední tuhá paliva

Podobné nemovitosti