Prodej rodinné domy, 194 m² - Istarska županija, Svetvinčenat

Prodej rodinné domy, 194 m² - Istarska županija, Svetvinčenat
  • Adresa Istarska županija, Svetvinčenat, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02579
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 194 m²

690 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Moderní dům s bazénem - Svetvinčenat, 156m2

Moderní jednopodlažní dům nedávné výstavby s bazénem, ​​zajištěným soukromím na okraji obce v obci Svetvinčenat, nedaleko centra, je luxusním objektem, který poskytuje vysoký komfort a životní styl. Tento dům má dvě prostorné ložnice s vlastními koupelnami, které poskytují soukromí a pohodlí hostům i jejich majitelům. Skládá se z hlavní budovy o obytné ploše 156 m2 a vedlejší budovy o ploše 43 m2.

Hlavní část obsahuje 2 ložnice s vlastními koupelnami, toaletou pro hosty, díky čemuž je velmi praktická. Designový nábytek má moderní vzhled a vysokou kvalitu, která dodává pocit elegance a stylového domova.

Zařízení pro podlahové vytápění a klimatizaci jsou instalována pro optimální teplotu a pohodlí v každém ročním období. Bazén se slanou vodou umožňuje hostům vychutnat si osvěžující koupání v naprostém klidu a pohodě.

Terasa nabízí nádherný panoramatický výhled na okolní přírodu a krajinu a vzhledem k zajištěnému soukromí si tento krásný výhled mohou hosté užívat bez rušení.
Krásný a udržovaný trávník je zavlažován systémem „po kapkách“.
Na kompletně oplocené zahradě se dále nachází vedlejší budova 43 m2 s garáží a menším obytným prostorem, který obsahuje 1 ložnici s koupelnou a komorou.

Stručně řečeno, tento moderní jednopatrový dům nedávné výstavby s bazénem a zajištěným soukromím poskytuje dokonalou kombinaci luxusu, stylu, pohodlí a praktičnosti.
Uvedená cena se vztahuje na zařízený, vybavený a obyvatelný dům.

Blízkost veškerého potřebného vybavení jako jsou obchody, školy, pošta, sportoviště, restaurace dělají z této lokality vynikající volbu pro teplý rodinný dům nebo idylickou dovolenou v letních měsících, pokud se chcete zapojit do turistických pronájmů a vrátit se tak investované prostředky rychleji.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaIstarska županija, Svetvinčenat, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná194 m²
Plocha pozemku1.000 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod