Prodej rodinné domy, 145 m² - Istarska županija, Labin

Prodej rodinné domy, 145 m² - Istarska županija, Labin
  • Adresa Istarska županija, Labin, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02645
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 145 m²

749 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Krásná vila s velkým pozemkem - Labin, Istrie 145m2

Labin a Rabac jsou dvě krásná místa na Istrii. Labin je staré město ležící na kopci, známé svou bohatou historií a krásnými výhledy do okolí. Má okouzlující staré město s úzkými uličkami a historickou architekturou, která je jako stvořená pro toulky.
Rabac je naopak malebné letní letovisko. Je známé pro své čisté modré moře, oblázkové pláže a krásnou promenádu ​​podél pobřeží. Rabac je fantastické místo, kde si můžete užívat slunce, moře a různé vodní aktivity.

Labin a Rabac společně nabízejí kombinaci historie, přírodních krás a pobřežních lahůdek, což z nich dělá oblíbené destinace pro turisty, kteří zkoumají Istrii.

Vila se nachází na krásně upravené zahradě a rozkládá se na ploše 145 m2 včetně přízemí a prvního patra.

Přízemí této vily je skutečnou oázou relaxace a pohodlí. Skládá se z prostorné ložnice, která poskytuje soukromí a pohodlí. Vedle je elegantní koupelna vybavená moderním zařízením.

Prostorná kuchyně je propojena s jídelnou a obývacím pokojem a vytváří tak otevřený prostor ideální pro rodinná setkání. Velké prosklené dveře vedou na prostornou terasu sestávající z pohodlného salonku, zastřešené terasy s grilem - ideální místo, kde si můžete venku vychutnat lahodná jídla. Elegantní schody vedou do spodního patra, kde se nachází dětské hřiště a prostorný elektrolýzový bazén 8 x 4 m, obklopený prostorem na opalování pro relaxaci.

V prvním patře vily jsou dvě prostorné ložnice, každá s vlastní koupelnou. Z jednoho pokoje je navíc vstup na terasu, která nabízí působivý výhled do zeleně zahrady a vytváří tak prostor klidu a pohody.

Vila je vybavena moderním systémem vytápění a chlazení. Čtyři klimatizační invertory zajišťují příjemnou teplotu uvnitř domu, krb v obývacím pokoji, přičemž v celém domě byla instalována první fáze instalace ústředního vytápění.

Tato luxusní vila spojuje estetiku, komfort a funkčnost a poskytuje svým obyvatelům dokonalé místo k odpočinku a užívání si života.

* 3 ložnice
* 3 koupelny
* 1 WC
* letní kuchyně BBQ
* bazén 8 x 4m
* klimatizace
* krb v obývacím pokoji
* instalována přípojka pro ústřední topení
* působivý výhled do lesa
* 3 parkovací místa

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaIstarska županija, Labin, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná145 m²
Plocha pozemku1.000 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové