Prodej rodinné domy, 112 m² - Hora Svatého Šebestiána

Prodej rodinné domy, 112 m² - Hora Svatého Šebestiána
  • Adresa Hora Svatého Šebestiána
  • Ev. č. RT1183-00019
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 112 m²

6 999 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Prodej rodinného domu, 112 m2 - Hora Svatého Šebestiána

Hledáte dům v srdci panenské přírody? Máme pro vás jedinečnou nabídku vybavené novostavby v obci Hora svatého Šebestiána. Dům byl zkolaudován v červnu 2024. Výhodou je vynikající poloha obce, která se nachází pouhých 15 kilometrů od Chomutova a zároveň 5 kilometrů od hranic s Německem. Nemovitost je v osobním vlastnictví.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s kuchyní a barovým pultem. Tento prostor je osvětlený dálkově ovládanými diodovými světly s regulací intenzity. Dále je zde koupelna s vanou, toaletou a sprchovým koutem, ložnice, pracovna, dětský pokoj (momentálně užívaný jako rozměrná šatna), vstupní chodba a zadní vchodem (z budoucí pergoly) přístupná technická místnost s toaletou a umyvadlem.

Podlahy v celém domě jsou vinylové, pod nimi 10 cm anhydridu a 20 cm izolace. Strop je ze sádrokartonu, zateplený vrstvou 50 cm foukané izolace. Obvodové stěny jsou z pórobetonu o tloušťce 30 cm, zateplené 18 cm polystyrenem. Okna jsou trojskla, vnitřní bílé, vnější v dekoru antracitu, s o 80 % vyšším obsahem argonu pro lepší izolaci. V každém okně jsou žaluzie. Vchodové dveře jsou bezpečnostní, stejně tak jako dveře k zadnímu vchodu a žebřík na půdu je protipožární.

Stavba stojí na pozemku o celkové rozloze 994 m2. Obytná plocha domu je 112 m2. K domu náleží také sklad nářadí o velikosti 12 m2. Dům se prodává včetně veškerého vybavení, jako je lednice, pračka, trouba, varná deska, myčka, gauč, televize, skříně, stůl a další.

Vytápění zajišťuje elektrické podlahové topení odporovým drátem s doživotní zárukou ovládané termostatem z každé místnosti zvlášť přes wifi. K dispozici je také komín s revizí, připravený na umístění krbu. Elektrický kotel s výměníkem o objemu 250 l zajišťuje ohřev vody. Na pozemku pod úrovní terénu je umístěna nádrž o objemu 6 m3 na dešťovou vodu s trativodem, k němuž je připravena kabeláž na čerpadlo pro zalévání zahrady. Majitel zde ponechá i kompletní materiál potřebný k výstavbě pergoly o velikosti 4x9 m2. Do obce je instalován optický kabel pro rychlejší internet, rozvod je připraven ve všech místnostech.

Měsíční náklady na bydlení činí 5 000 Kč. Dům je ideální pro rodinu s dětmi, páry hledající bydlení s dostatkem prostoru, obklopené krásnou přírodou, a zároveň v dosahu pracovních příležitostí v Německu. Dům je ihned volný k nastěhování. Buďte první, kdo využije tuto skvělou příležitost a uskuteční svůj sen o vlastním domově.

Doporučuji osobní prohlídku. Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte kdykoliv oslovit makléře.
Pro shlédnutí videoprohlídky zadejte na youtube: Rodinný Dům 4+kk Hora Svatého Šebestiána

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaHora Svatého Šebestiána
OkresChomutov
Velikost4 pokoje
Užitná plocha112 m²
Plocha pozemku994 m²
Zastavěná plocha140 m²
Plocha zahrady854 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2022
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové