Prodej rodinné domy, 115 m² - Havlíčkův Brod

Prodej rodinné domy, 115 m² - Havlíčkův Brod
  • Adresa Nádražní, Havlíčkův Brod
  • Ev. č. RT1216-00728
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 115 m²

6 990 000 Kč

 

Prodej rodinné domy, 115,69 m2 - Havlíčkův Brod

Prodej dvou řadových domů v Havlíčkově Brodě

Máme pro vás jedinečnou nabídku dvou novostaveb řadových domů, nacházejících se v atraktivní lokalitě blízkosti centra v Havlíčkově Brodě. Dům je těsně před kolaudací a připraven k vašemu nastěhování.

Dům o dispozici 3+kk a celkové podlahové ploše přibližně 77 m2 + garáž 39m2 nabízí moderní a promyšlené řešení bydlení na dvou podlažích. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout, kterou si můžete přizpůsobit svým představám a požadavkům. Kuchyň není součástí vybavení, což vám umožňuje zvolit design a materiály podle vlastního vkusu.

V ceně domu jsou zahrnuty veškeré interiérové dveře, takže zbývá jen doladit detaily a přizpůsobit prostor vašim potřebám. Vytápění zajišťuje kvalitní tepelné čerpadlo, to poskytuje komfortní teplo během chladných měsíců.

K domu patří také samostatný prostor určený pro garáž. Toto řešení vám nabídne komfortní parkování přímo u domu a zároveň úložný prostor pro další vybavení nebo vozidla.

Tato nemovitost se nachází v klidné a vyhledávané části Havlíčkova Brodu, kde máte na dosah veškerou občanskou vybavenost. V okolí se nachází školy, školky, obchody, restaurace, zdravotní střediska i sportovní zařízení. Díky své poloze blízko nádraží je skvěle dostupná nejen pro ty, kteří denně dojíždějí, ale i pro rodiny hledající klidné místo k životu.

Pokud potřebujete financovat koupi hypotečním úvěrem, nabízíme vám exkluzivní podmínky. Při vyřízení hypotéky přes naši kancelář získáte odhad nemovitosti zdarma a další benefity, které vám pomohou při hladkém procesu koupě.

Neváhejte a kontaktujte nás pro další informace nebo si domluvte prohlídku! Tento dům představuje skvělou investici do budoucnosti, ať už pro vlastní bydlení nebo jako výhodnou nemovitost k pronájmu

Staňte se součástí této příjemné komunity a získejte své vysněné bydlení v Havlíčkově Brodě!

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNádražní, Havlíčkův Brod
OkresHavlíčkův Brod
Velikost3 pokoje
Užitná plocha115 m²
Plocha pozemku170 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
GarážAno
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace