RD 4+1, SAMOSTATNÁ GARÁŽ, POZEMEK 1280 M2

RD 4+1, SAMOSTATNÁ GARÁŽ, POZEMEK 1280 M2
  • Adresa Wolkerova, Fulnek
  • Ev. č. RT1046-BK211988
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 180 m²

info v RK

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k vlastnictví rodinného domu 4+1 se samostatnou garáží. Dům se nachází na pozemku o výměře 1280 m2 s možností rozdělení a prodeje části pozemku. Dům byl postaven v roce 1920 a prošel rekonstrukcí v roce 2014. Nabízí veškeré moderní vybavení včetně obecní kanalizace. Možnost přestavby na dva samostatné byty se samostatnými vchody.
Dům je ideální pro rodiny hledající prostorné a pohodlné bydlení s možností úprav dle vlastních představ. Velká garáž může sloužit nejen jako parkovací místo, ale také jako dílna, sklad nebo prostor pro koníčky. Využití garáže jako obytného prostoru pro oslavy a setkání s přáteli přidává další rozměr k pohodlnému a společenskému životu.

Pozemek o výměře 1280 m2 nabízí dostatek prostoru pro zahradu, dětské hřiště nebo bazén. Možnost rozdělení a prodeje části pozemku může být zajímavou investiční příležitostí.

Dům se nachází v klidné části obce, což zajišťuje klid a soukromí, ale zároveň je v těsné blízkosti centra obce, kde najdete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, školy, školky, lékaři a další služby.

Jedním z největších lákadel této nemovitosti je nádherný výhled na historický zámek, který se nachází nedaleko. Tento výhled dodává domu jedinečnou atmosféru.

Dotace "Oprav dům po babičce" může být také velkou výhodou, pokud plánujete další úpravy nebo renovace. Tato dotace může pokrýt část nákladů na opravy a modernizace, což může výrazně snížit celkové náklady na bydlení.

Celkově se jedná o atraktivní nabídku, která může vyhovovat představám o příjemném bydlení s dostatkem soukromí. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku domu. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaWolkerova, Fulnek
OkresNový Jičín
Velikost4 pokoje
Plocha užitná180 m²
Plocha pozemku1.280 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1920
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické

Podobné nemovitosti