Prodej rodinné domy, 320 m² - Fažana

Prodej rodinné domy, 320 m² - Fažana
  • Adresa Fažana, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02672
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 320 m²

1 990 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Vila 100m od moře - Fažana, 320m2

Malebná malá rybářská vesnice Fažana na jihozápadním pobřeží Istrijského poloostrova, v blízkosti krásné starobylé Puly, výchozí přístav pro ostrovy Brijuni. Idylický národní park s několika zařízeními. Ať už jste milovníky historie a umění, přírody nebo gastronomické nabídky, Fažana vás svými atributy ráje na zemi nezklame. Užijte si téměř dokonalé západy slunce na jedné z krásných pláží nebo promenád.

V první řadě u moře, pouhých 100m od první pláže, je na prodej tato idylická vila o rozloze 320m2 s pomocnou budovou 40m2, pozemek má rozlohu 1070m2.

V přízemí této krásné, atraktivní vily se nachází ložnice s koupelnou, toaleta pro hosty, kuchyň s jídelnou a obývací pokoj, ze kterého je východ na krásně upravenou a udržovanou zahradu se zimním obdobím. zahrada, venkovní jídelní kout, letní kuchyně, sluneční terasa a bazén s vlnobitím a hydromasážní částí.

V patře jsou čtyři ložnice, každá s vlastní koupelnou a výhledem na moře!

Užijte si krásný a zelený trávník s grilem na plně oploceném dvoře a také soukromou finskou saunu, kterou tato vila poskytuje.

V těsné blízkosti vily je také skvěle vybavené dětské hřiště.

Pozoruhodná vila byla postavena z nejkvalitnějších materiálů a zařízena designovým nábytkem a moderním vybavením.
Je plně klimatizovaná, v zimních měsících je využíváno ústřední topení.

Výborná investice pro ty, kteří se chtějí věnovat turistickému pronájmu vily, která má zaběhnuté podnikání a tím rychlejší návratnost vložených prostředků!

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaFažana, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná320 m²
Plocha pozemku1.070 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Míst k parkování5
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové