Prodej rodinné domy, 140 m² - Draguć

Prodej rodinné domy, 140 m² - Draguć
  • Adresa Draguć, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02709
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 140 m²

140 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dvojdomek - Draguć, Cerovlje, 140m2

Nabízíme na prodej dvojdomek v Dragući, v samém centru malého istrijského města. Z domu je nádherný výhled do okolí, na istrijské kopce a dům je obklopen zelení. Přístup k domu je dobrý a před domem je parkovací místo.

Plocha nemovitosti je 140 m2, rozložená na dvou podlažích. Vchod je ze silnice v prvním patře, které se skládá ze dvou pokojů, dvou koupelen, dvou kuchyní a jednoho centrálního prostoru, který tyto dvě jednotky spojuje. Tato dispozice může být zajímavá tím, že ji lze snadno rozdělit na dva samostatné byty.
První patro je obyvatelné, ale bylo by dobré provést adaptaci. Přízemí domu potřebuje rekonstrukci, protože je v původním stavu a nikdy nebylo zařízeno. Přízemí může být uspořádáno jako samostatný prostor nebo propojeno s prvním patrem, takže celý dům lze rozdělit na několik částí nebo spojit do jednoho celku (na přání budoucího kupujícího) tak, aby krásný, prostorný rekreační dům mohl získat.
Nedávno byla opravena střecha a fasáda domu.
Z městečka Draguć stále dýchá tradice a poklidný život, přesto je častým cílem turistů, kteří jej navštěvují mimo jiné pro bohaté posvátné dědictví.
Nemovitost lze proměnit v krásný rekreační dům, který budete využívat k turistickému pronájmu, pro vlastní potřebu jako únik z rušného každodenního života nebo jako obytný dům.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaDraguć, Chorvatsko
Velikost2 pokoje
Plocha užitná140 m²
Plocha pozemku100 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Sklepano
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníÚstřední plynové