Prodej rodinného domu obec Dolní Loučky , okres Brno - venkov

Prodej rodinného domu obec Dolní Loučky , okres Brno - venkov
  • Adresa Dolní Loučky
  • Ev. č. RT1056-243030010
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 288 m²

info v RK

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Dovoluji si vám představit novou nabídku domu v lokalitě s výbornou dostupností nejen do Tišnova, Kuřimi, ale i Brna. I dobrá občanská vybavenost obce, vám zajistí bezproblémové bydlení a co víc okolí je krásné.
Díky své prostornosti a kvalitnímu stavu je tento dům ideální pro rodinné i vicegenerační bydlení.
Jeho prostory jistě ocení i početnější rodina, byl postaven v letech, kdy výstavba 1PP byla víceméně samozřejmostí a tuto část je nyní možné využívat nebo upravit na danou dobu a vaše aktivity.
V 1NP je k dispozici prostorná garáž, chodba, dva pokoje, koupelna s vanou i WC a schodiště do 2NP. Díky otevřenému schodiště působí dům vzdušně.
Ve 2 NP byly vytvořeny 4 pokoje, velká kuchyně s jídelní částí a klimatizací, další koupelna s vanou i samostatné WC. Z kuchyňské části je vstup na zastřešený balkón s kouzelným výhledem do okolí. Celkově je rodinný dům ve velmi dobrém technické stavu. PENB je zatím uváděn ve třídě G, ale tato třída určitě neodpovídá stavu nemovitosti. Jakmile bude průkaz vypracován, zájemcům ho jistě předložíme.
Určitě se ještě zmíním o zahradě. Vstup je možný jak z 1PP, tak i z 1NP. Zahrada je vkusně osázena, pohodu a relax kde můžete posedět zajistí určitě altán a pokud máte i zálibu v zahradničení, tak můžete využít skleníky na pozemku nebo si vytvořit i další záhony. Výhodou je jistě i příjezd k domu ze zadní části, a v případě případných úprav nebo oprav bude možná vše jednodušší. Další informace ohledně technického stavu a dispozice, jsem připravená vám doplnit před prohlídkou nebo i během ní.

Vytvořte si zde svůj domov plný pohody a komfortu. Nechte se okouzlit pohodlím a prostorností tohoto domu. Přijďte si ho prohlédnout a osobně se přesvědčit o jeho kvalitách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaDolní Loučky
OkresBrno-venkov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná288 m²
Plocha pozemku389 m²
Plocha zastavěná221 m²
Plocha zahrady168 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1989
Rok výstavby1986
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva

Podobné nemovitosti