Prodej rodinné domy, 270 m² - Buje

Prodej rodinné domy, 270 m² - Buje
  • Adresa Buje, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03310
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 270 m²

275 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu

 

Dům k rekonstrukci - Buje, 270m2

Tento autochtonní istrijský dům na prodej se nachází na malém, malebném místě pár kilometrů od Momjanu, na vrcholu kopce, který nabízí panoramatický výhled na okolní kopce, svěží zeleň a modré moře v dálce.
Dům prošel menší rekonstrukcí, ale zároveň byl zachován jeho původní stavební styl, který se odráží v kamenných zdech a dřevěných detailech.

V přízemí se nachází jedna ložnice, selská krčma s krbem a WC umístěné pod schodištěm. Vnější schody vedou do prvního patra, kde je prostorná terasa. Z terasy se vchází do velkého obývacího pokoje, moderní kuchyně a další toalety.

V nejvyšším patře jsou tři pohodlné ložnice a dvě elegantní koupelny. Také venkovní schodiště vede na střešní terasu, která nabízí jedinečný a okouzlující výhled na moře, přírodu a okolní kopce.

Díky svému autentickému vzhledu je dům ideální pro milovníky istrijských kamenných domů, kteří si cení originality. Tento dům se nachází v klidném prostředí a představuje ideální příležitost pro odpočinkovou dovolenou, celoroční pobyt nebo pro turistické účely a nabízí návštěvníkům jedinečný zážitek z Istrie.

*Uvedená cena se vztahuje na právnické osoby v systému DPH, přičemž položka DPH je kalkulována pro kupující fyzické osoby.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBuje, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná270 m²
Plocha pozemku50 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano