PRODEJ SAMOSTATNĚ STOJÍCÍ NOVOSTAVBY V BŘEZINĚ U KŘTIN

PRODEJ SAMOSTATNĚ STOJÍCÍ NOVOSTAVBY  V BŘEZINĚ U KŘTIN
  • Adresa Březina
  • Ev. č. RT1047-BK211741
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 210 m²

16 500 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme Vám k prodeji exkluzivní, samostatně stojící novostavby rodinných domů, které se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě v Březině u Křtin. Tyto moderní a prostorné domy jsou ideální pro rodinné bydlení a nabízí vše co si můžete přát pro komfortní a pohodlný život.
V přízemí domu se nachází velký a světlý obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou. Tento otevřený prostor je ideální pro rodinná setkání, společné večeře a odpočinek. Dále nám přízemí domu nabízí pracovnu, elegantní koupelnu se sprchovým koutem a WC.
Prostorná garáž pro dvě auta má i dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.
Dřevěným schodištěm vstoupíme do horního patra, kde najdeme prostornou ložnici se vstupem na terasu, dva dětské pokoje, šatnu, koupelnu s vanou a WC.

Jedná se o energeticky úsporné, cihlové rodinné domy o velikosti 5+KK se stejným dispozičním rozložením. Rozdíl je jen ve velikosti pozemku, první dům 638m2, druhý dům 832 m2.
K výstavbě domů budou použity ověřené postupy a materiál prvotřídní kvality.

Kolaudace domu do konce roku 2024!

Obec Březina se nachází v jižní části Drahanské vrchoviny severovýchodně od Brna, a to v dojezdové vzdálenosti 11 km, MHD IV. Pásmo a 15 km od Blanska. V obci je škola, školka i další občanská vybavenost.
Okolní příroda poskytuje bohaté možnosti pro aktivní trávení volného času, je zde dostatek značených turistických tras a cyklostezek.

V blízkém okolí najdete kromě řady přírodních zajímavostí, krasových útvarů a jeskyní také historické a kulturní památky, například Santiniho barokní kostel Panny Marie ve Křtinách nebo také Býčí skálu s archeologickými nálezy.
Jsme připraveni být vám nápomocni při zajištění financování. Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBřezina
OkresBrno-venkov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná210 m²
Plocha pozemku832 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2023

Podobné nemovitosti