Prodej RD 4+1 se zahradou v Podkrkonoší

Prodej RD 4+1 se zahradou v Podkrkonoší
  • Adresa Borovnice
  • Ev. č. RT1053-IETP837519
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 135 m²

2 900 000 Kč

včetně provize

 

Nabízím exkluzivně prodej patrového rodinného domu 4+1 se zahradou, balkonem, půdními prostory, spíží a uhelnou. K domu ještě přiléhá dřevěná kůlna. Dům se nachází v obci Borovnice u Staré Paky, okr. Trutnov. Jedná se o velmi hezkou, lesnatou lokalitu v podhůří Krkonoš. Dům je ideální pro rodinu, která ráda vyráží do hor, na výlety a za lyžováním.

V současnosti plní dům funkci rekreačního objektu a je stále užíván. Pokud by měl být určen k celoročnímu bydlení, bylo by nutné ho kompletně zrekonstruovat. Zejména střechu, koupelnu, doplnit bojler, vyměnit elektřinu a změnit způsob vytápění. Topení momentálně zajišťují krbová kamna v obýváku a jedny kamna v 1. patře. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci.

Kuchyň je vybavená starou kuchyňskou linkou s kombinovaným sporákem. V obci není zaveden plyn. Na vaření se využívá propanbutan. Parkování je možné na vlastním pozemku. Vejdou se sem až 2 auta.

Výhodou je, že dům nestojí přímo u silnice, která navíc není příliš frekventovaná. Další výhodou je vlaková zastávka Borovnice. Na vlak dojdete za 6 minut. Kromě toho tu jezdí i autobusy. V obci jsou 2 hospody, smíšené zboží, úřad, pošta a školka.

Velkou atrakcí Borovnice je replika větrného mlýna postavená na návrší. V okolí obce kdysi stálo pět takových mlýnů. Poslední byl rozebrán v roce 1968. Okolí nabízí velké množství turistických zajímavostí: hrad a koupaliště Pecka, rozhledna Kozinec, hospitál Kuks, safari ve Dvoře Králové nebo unikátní přehradu Les království. Do Špindlerova Mlýna dojedete za 35 minut, do Pece pod Sněžkou za 50 minut.

Dům není zatížen žádnými břemeny. Pokud máte o nemovitost zájem a potřebujete nejdříve prodat svou stávající nemovitost, velmi rádi Vám s prodejem a celým procesem pomůžeme. Z důvodu nepředložení průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme energetickou třídu G. Za zprostředkování prodeje neplatíte provizi.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBorovnice
OkresTrutnov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná135 m²
Plocha pozemku623 m²
Plocha zahrady528 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Balkónano
Sklepano
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva

Podobné nemovitosti