Prodej rodinné domy, 120 m2 - Bílý Potok

Prodej rodinné domy, 120 m2 - Bílý Potok
  • Adresa Bílý Potok 394
  • Ev. č. RT1001-00064
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 120 m²

4 860 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům připravený k rekonstrukci na klidném místě v malebné obci Bílý Potok. Tento dům o užitné ploše 120 m2 se nachází na prostorném pozemku o výměře 1126 m2 a skýtá mnoho možností pro vlastní přizpůsobení a renovaci.

Přízemí domu disponuje vstupní chodbou, kuchyní s otevřeným průchodem do obývacího pokoje, kde je zhotovena příprava na krbová kamna (vyvložkovaný komín). Dále zde nalezneme koupelnu a samostatné WC. V prvním patře jsou další tři pokoje, koupelna, východ na balkón s překrásným výhledem na cimbuří a výlez do půdních prostor. Dům je podsklepen.

Nemovitost je napojena na vodovodní řád a elektřinu, odpady jsou řešeny septikem. Vytápění bylo původně zajištěno kotlem na tuhá paliva, který je umístěn ve sklepě. Původní majitel již započal rekonstrukci, včetně instalace plastových oken, vyvložkování dvou komínů a rozvodu elektřiny v mědi v druhém patře. Střešní krytina je z části plechová a z části eternitová.

K domu náleží menší stavení, které by po rekonstrukci mohlo sloužit jako další obytný prostor pro návštěvy či k pronájmu. Také je možnost tuto stavbu oddělit s částí pozemku, následně odprodat a tím si umořit investici. Okolo domu se nachází rozlehlá zahrada, jejíž potenciál ocení především rodiny s dětmi či vášniví zahrádkáři.

Obec Bílý Potok se nachází v kouzelné krajině Jizerských hor, která nabízí nádherné přírodní scenérie, čistý vzduch a klidné prostředí. Malebná údolí a husté lesy jsou ideálním místem pro pěší turistiku, cyklistiku a relaxaci. V zimním období si můžete užít nedaleké lyžařské areály a běžkařské tratě.

V obci je dostupná základní občanská vybavenost, včetně obchodu, restaurace a školy. Výborné dopravní spojení zajišťuje pravidelná autobusová doprava do blízkých měst.

Přijďte se podívat a objevte potenciál tohoto rodinného domu v krásném prostředí Bílého Potoka! Náš makléř vám rád pomůže s realizací koupě, výhodným financováním či prodejem vaší nemovitosti, těšíme se na Vaši návštěvu.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBílý Potok 394
OkresLiberec
Velikost4 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha pozemku1.126 m²
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
ParkováníAno
Balkónano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníÚstřední tuhá paliva

Podobné nemovitosti