Prodej rodinné domy, 134 m² - Barban

Prodej rodinné domy, 134 m² - Barban
  • Adresa Barban, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00849
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 134 m²

260 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dům - Barban, 134,50m2

Tato nemovitost na prodej se nachází na hezkém místě v Barban, na okraji vesnice s okouzlujícím výhledem na moře. Tento hezký dům vám nabízí jedinečnou příležitost vychutnat si klid a krásu přírody, jen 2 kilometry od první krásné pláže a nedaleko od malebné zátoky Blaz.

Celková plocha tohoto domu je 134,5 m2, rozdělena na dvě bytové jednotky, které sdílejí společný bazén. První bytová jednotka má rozlohu 85 m2 a skládá se ze dvou prostorných ložnic, ideálních pro pohodlné spaní a relaxaci. V této jednotce dále najdete kuchyň s jídelnou a prostorný obývací pokoj, kde si můžete užít společné chvíle. Vestavěný krb navíc vytváří hřejivou a příjemnou atmosféru, zatímco klimatizace zajišťuje svěžest během horkých letních dnů.

Druhá bytová jednotka o rozloze 49,5 m2 nabízí další soukromí a komfort. Skládá se z jedné prostorné ložnice, kuchyně s jídelnou a pohodlné toalety. K regulaci teploty se používá klimatizace, která zajišťuje příjemný pobyt po celý rok.

Fasáda domu byla nedávno zrekonstruována s novou izolací. Garážová vrata byla také vyměněna za nová, což dokresluje celkový dojem z domu.
Zahrada je krásně zdobená a pravidelně udržovaná. Koupaliště je ideálním místem pro osvěžení a relaxaci, praktičnost a bezpečnost zajišťuje parkoviště s možností parkování tří aut.

Tento dům představuje výbornou příležitost, jak vyřešit problém bydlení v krásném prostředí nebo investovat do turistického pronájmu, který vám umožní plně využít kouzla Barbanu, krajiny a pobřeží.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBarban, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná134 m²
Plocha pozemku333 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Míst k parkování3
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod