Prodej zařízeného Bistra, 32 m2 - České Budějovice

Prodej zařízeného Bistra, 32 m2 - České Budějovice
  • Adresa Pekárenská, České Budějovice
  • Ev. č. RT1172-TM-7476
  • Typ restaurace
  • Plocha 30 m²

360 000 Kč

Uvedená cena je vč. vybavení provozovny a odměny RK. Cena k jednání!, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

V zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi Bistro s kompletním vybavením, nacházející se v průmyslové lokalitě Pekárenská ulice v Českých Budějovicích! Jedná se o dřevostavbu o celkové výměře cca 32 m2 , která je dispozičně rozdělena na výrobnu a prodej a zázemí se sociálním zařízením.

Bistro je plně zařízené a připravené k okamžitému provozování. Provozovna nabízí vybavení vhodné pro přípravu lahodných pokrmů, jako jsou burgery, pizza, bagety, saláty a občerstvení, doplněná chlazenými i teplými nápoji a kávou. Pro jednoduchou a efektivní přípravu jídel je k dispozici vybavení v podobě lednic, grilu, dvojité pizza trouby, saladety, robota na zadělávání těsta, výkonné digestoře, kávovaru Saeco a dalšího gastro zařízení. Dále je k dispozici nerezový nábytek, který splňuje veškeré hygienické normy.

Tato nabídka je ideální pro podnikatele hledající příležitost k rychlému a úspěšnému podnikání v oblasti gastronomie. Nebojte se využít této skvělé příležitosti a staňte se majitelem tohoto atraktivního Bistra v srdci Českých Budějovic!

Rád vám poskytnu bližší informace, neváhejte mě proto kontaktovat. Cena k jednání!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRestaurace
LokalitaPekárenská, České Budějovice
OkresČeské Budějovice
Plocha užitná30 m²
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaKomerční
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické