Prodej zahrady v Příměticích

Prodej zahrady v Příměticích
  • Adresa Znojmo - Přímětice
  • Ev. č. RT1288-2940
  • Typ pozemky - zahrady
  • Plocha 1 617 m²

1 999 000 Kč

 

K prodeji nabízíme zahradu s chatou, která se nachází v zahrádkářské oblasti v Příměticích u Znojma. Zahrada o výměře 1617 m2 nabízí dostatek prostoru pro zahradničení i relaxaci. Na zahradě je zavedena elektřina, vytápění v chatce je řešeno krbem a krbovými kamny. Na zahradě se nachází dvě studny, přičemž jedna z nich byla nově vrtána v roce 2019.

Samotná chata má dvě patra a zastavěnou plochu 25 m2 + 10 m2 terasy. Disponuje obytným podkrovím s lodžií. Z obou stran je pak krásný výhled do zeleně. Tento výhled dodává interiéru příjemnou atmosféru. Chata je částečně podsklepená.

Příjezd autem je možný až na zahradu, což usnadňuje přístup i transport potřebných věcí. Podle platného územního plánu je navíc možné rozšířit chatu na 40 m2 a přidat terasu nebo pergolu, přičemž celková možná zastavitelná plocha všech zpevněných ploch na zahradě činí 194 m2.

Přímětice jsou vyhledávanou lokalitou, díky své snadné dostupnosti do centra Znojma. V blízkém okolí je k dispozici veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, restaurací a dalších služeb. Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci klidu, přírodního prostředí a městské infrastruktury.

Budu se těšit na prohlídku.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky - zahrady
LokalitaZnojmo - Přímětice
OkresZnojmo
Plocha pozemku1.617 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceŠtěrková
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaStudna
Elektřina400V
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva

Podobné nemovitosti