Prodej pozemku - trvalý travní porost, 5 006 m2 - Ochoz u Brna

Prodej pozemku - trvalý travní porost, 5 006 m2 - Ochoz u Brna
  • Adresa Ochoz u Brna
  • Ev. č. RT1134-00164
  • Typ pozemky - trvalý travní porost
  • Plocha 5 006 m²

1 500 000 Kč

 

Nabízíme k prodeji rozlehlou louku o výměře 5 000 m2 v malebné chatové oblasti Ochozu u Brna. Tento pozemek je ideální pro milovníky přírody, kteří hledají únik od ruchu města a touží po místě, kde si mohou vychutnat klid a krásu okolní krajiny.

Louka se nachází v srdci přírody, přesto v blízkosti obce Ochoz u Brna, která nabízí veškerou občanskou vybavenost a výbornou dopravní dostupnost. Brno, druhé největší město České republiky, je vzdáleno pouhých 15 minut jízdy autem. Tato lokalita je proto ideální pro rekreační účely i případné budoucí investice.

Chatová oblast Ochozu u Brna je oblíbená zejména díky své blízkosti k chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Tato oblast je proslulá svými jedinečnými krasovými útvary, rozsáhlými lesy a pestrými možnostmi pro pěší turistiku, cyklistiku i další venkovní aktivity.

Louka nabízí široké možnosti využití – ať už k relaxaci, rekreačním účelům, nebo jako místo pro stavbu menší rekreační chaty. Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro ty, kteří chtějí vlastnit kousek přírody v jedné z nejkrásnějších částí jižní Moravy.

Pokud hledáte místo, kde byste mohli uniknout do přírody a zároveň být nedaleko města, tato louka v chatové oblasti Ochozu u Brna je tím pravým pro vás. Nechte se okouzlit klidem a nádherným prostředím této lokality!

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky - trvalý travní porost
LokalitaOchoz u Brna
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku5.006 m²
Poloha objektuŘadový
ZástavbaRekreační
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná, Šotolina
DopravaSilnice, Autobus