Prodej pozemky pro bydlení, 1 154 m² - Železný Brod

Prodej pozemky pro bydlení, 1 154 m² - Železný Brod
  • Adresa Železný Brod 34
  • Ev. č. RT1365-26989
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 154 m²

3 500 000 Kč

včetně provize

 

Prodej pozemku pro bydlení nebo rekreaci, 1 154 m2 - Železný Brod

Nabízíme Vám ke koupi pozemek na okraji obce Železný brod s nezapomenutelným výhledem do údolí nad řekou Jizerou. Zdejší lokalita se nazývá Dvírka.

Jihozápadně orientovaný pozemek je v současné době využívaný pro rekreaci. Je zde dřevěná chata se zděným suterénem o půdorysu 26 m2. Virtuální prohlídku chaty zašleme na vyžádání.

Dle platného územního plánu se pozemek nachází v zastavitelné lokalitě Z-44, plochy bydlení venkovské. V celé této lokalitě je možno postavit celkem 5 rodinných domů. Jako hlavní využití zde územní plán povoluje stavby a pozemky rodinných domů venkovského typu určené pro individuální bydlení v kvalitním prostředí, umožňujícím nerušený a bezpečný pobyt a každodenní rekreaci obyvatel, dostupnost veřejných prostranství a občanského vybavení, hospodářské objekty nepřevyšující objem hlavního obytného objektu, dvory a zahrady umožňující chov domácího zvířectva a samozásobitelskou zemědělskou činnost, provozovny občanského vybavení místního významu integrované v obytných domech. Jako přípustné využití stavby a pozemky rodinných domů městského typu rozptýlené ve venkovské zástavbě stavby a pozemky energeticky úsporných, alternativních ekologických rodinných domů stavby a pozemky zařízení pro denní rekreaci místního významu (hřiště, zahrádky) pozemky veřejných prostranství.

Do chaty je zavedena elektrická energie a je možné využít vlastní vrtanou studnu (15 m).

Pro zájemce máme připravené financování za nejvýhodnějších podmínek, případně bez prokazování příjmů.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaŽelezný Brod 34
OkresJablonec nad Nisou
Plocha pozemku1.154 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
VodaStudna
Elektřina230V