Prodej pozemku s projektem apartmánového domu s vinným sklepem

Prodej pozemku s projektem apartmánového domu s vinným sklepem
  • Adresa Zahradní, Zaječí
  • Ev. č. RT1134-00160
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 480 m²

3 900 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

 

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě projektu na výstavbu moderního bytového/apartmánového domu s třemi jednotkami v malebné obci Zaječí. Tento projekt bude perfektním místem pro rodinné bydlení nebo investici do rekreačního ubytování.

Klíčové prvky projektu:

Vinný sklep: Ideální pro milovníky vína, neboť Zaječí leží v srdci vinařského regionu. Váš nový domov bude mít vlastní vinný sklep, kde můžete uchovávat a degustovat místní vína.

Moderní design a pohodlí: Moderní bytové jednotky s dostatkem prostoru a komfortu, včetně parkování, zeleně a možnosti vybudování bazénu.

Skvělá lokalita: Zaječí je známé svou bohatou vinařskou tradicí a kulturním dědictvím. Obec je situována v blízkosti chráněné krajinné oblasti Pálava a Novomlýnských nádrží, což nabízí široké možnosti pro rekreaci a sportovní vyžití.

Dostupná doprava: Obec je dobře dostupná vlakem a autobusem, což zajišťuje pohodlnou cestu do Brna, Mikulova či Břeclavi. Výborná dostupnost a propojenost s hlavními městy dělají z tohoto projektu ideální investiční příležitost.

Zaječí je živou a pohostinnou obcí, která nabízí nejen krásnou přírodu a bohatou historii, ale také živé kulturní a společenské prostředí. Místní festivaly, tradiční akce a přátelská komunita přitahují mnoho návštěvníků i nových obyvatel.

Pokud hledáte investici, která kombinuje moderní bydlení s tradičním kouzlem jihomoravského kraje, tento projekt je přesně to, co potřebujete.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte nás kontaktovat.. Nechte se okouzlit Zaječím a vytvořte si domov nebo investici s trvalou hodnotou.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaZahradní, Zaječí
OkresBřeclav
Plocha pozemku480 m²
Poloha objektuRohový
ZástavbaRekreační
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Ústřední elektrické, Podlahové

Podobné nemovitosti