Prodej pozemky pro bydlení, 870 m² - Vestec

Prodej pozemky pro bydlení, 870 m² - Vestec
  • Adresa K Dubu, Vestec
  • Ev. č. RT1366-26841
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 870 m²

12 900 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej pozemky pro bydlení, 870 m2 - Vestec

Hledáte místo, kde si můžete splnit sen o vlastním domě? Mám pro vás jedinečnou příležitost! Ve výhradním zastoupení majitele nabízím stavební pozemek o rozloze 870 m2 v klidné a vyhledávané obci Vestec u Prahy.

Pozemek má ideální obdélníkový tvar o rozměrech 19 x 44 metrů, což vám nabízí dostatek prostoru pro výstavbu rodinného domu a zároveň prostor pro zahradu či další venkovní aktivity. Navíc je zcela rovinatý, což usnadní stavbu bez zbytečných komplikací. Vstup na pozemek je z ulice K Dubu, která se nachází v příjemné a zavedené zástavbě rodinných domů, ideální pro poklidné bydlení v blízkosti přírody, a přitom na dosah Prahy.

Díky kompletní infrastruktuře obce Vestec se zde můžete bez problému připojit na všechny dostupné sítě – kanalizaci, vodovod, elektřinu i plyn. Podle územního plánu je pozemek zařazen do zóny smíšené obytné, což umožňuje nejen výstavbu rodinného domu, ale i další občanskou vybavenost či zahradní prostory. Můžete tak vytvořit domov přesně podle vašich představ, se dvěma nadzemními podlažími a maximální zastavěností 35 %, což stále nechává dostatek prostoru pro zeleň a zahradní plochy (40 %).

Vestec je moderní a dynamicky se rozvíjející obec s kompletní občanskou vybaveností, která splní všechny vaše každodenní potřeby. Najdete zde mateřskou a základní školu, sportovní areály, obchody, restaurace i lékařské služby. Pro milovníky přírody a aktivního životního stylu je okolí ideální – v blízkosti se nachází cyklostezky, parky a přírodní rezervace.

Díky skvělé dopravní dostupnosti se dostanete do centra Prahy za pouhých 25 minut autem nebo můžete využít MHD, která vás pohodlně zaveze na nejbližší stanice metra. Vestec tak nabízí ideální spojení klidného bydlení v blízkosti přírody s rychlým a snadným přístupem do hlavního města.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento jedinečný pozemek, který čeká na vaše sny a plány!

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaK Dubu, Vestec
OkresPraha-západ
Plocha pozemku870 m²