Prodej pozemky pro bydlení, 1 161 m² - Velké Kunětice

Prodej pozemky pro bydlení, 1 161 m² - Velké Kunětice
  • Adresa Velké Kunětice
  • Ev. č. RT1376-58238
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 161 m²

790 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej stavebního pozemku o velikosti 1 161 m2, obec Velké Kunětice

V exkluzivním zastoupení majitelů Vám nabízíme prodej zajímavého pozemku o velikosti 1 161 m2 určeného pro výstavbu rodinného domů v obci Velké Kunětice - Jeseníky


Podle územního plánu je pozemek parc. č. 1581 určen na BV - Bydlení venkovské (viz obrázky z ÚP, nejvýše 2NP + podkroví).

V příjezdové, nově vyasfaltované cestě, vedle pozemku se nacházejí inženýrské sítě - plyn, obecní vodovod, nová kanalizace. Elektrické vedení vede ve sloupech nízkého napětí cca 25m od hranice pozemku. Optický kabel protíná severní cíp pozemku. Do všech sítí se lze připojit. (viz mapa s vyznačením inženýrských sítí).

Pozemek se nachází na klidném místě obce. Rovinatá část pozemku nabízí dostatek místa pro výstavbu rodinného domu, v zadní části je pozemek mírně svažitý (cca 15%). Přijeďte se podívat na hezký, prostorný pozemek v klidné a vyhledávané lokalitě pro bydlení i rekreaci s dobrou dostupností do Jeseníku i do Polska.
Ve vzdálenosti 200 m je zastávka autobusu směr Jeseník, Žulová, Vidnava, Velká Kraš, Písečná, Mikulovice.

V obci je obecní úřad, pošta, MŠ, obchod COOP, market Hela, restaurace Na Hranici.
Obec Velké Kunětice se nachází nedaleko polských hranic, cca 6 km od Rychlebských stezek - pro milovníky turistiky a sportu /zejména cyklistiky, dále Ranč Orel, Priessnitzovy lázně atd. Pro milovníky lyžování pak sjezdovky a běžkařské trasy. Nedaleké Polsko pak nabízí možnosti nákupů, případně návštěvy polských turistických zajímavostí např. Otmuchovské jezero.

V případě zájmu o dotazy nebo prohlídku nás kontaktujte, a na vyžádání vám pošleme dokumenty získané z obce. Potřebný úvěr na koupi a výstavbu vám pomůžeme vyřídit.

ID 58238

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVelké Kunětice
OkresJeseník
Plocha pozemku1.161 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Ing. Michaela Nevěřilová (Klientská linka)
Ing. Michaela Nevěřilová (Klientská linka)
+420 770 778 773
reality@bez-starosti.cz

Zobraz 20 nabídek