Prodej pozemky pro bydlení, 1 248 m2 - Třebenice

Prodej pozemky pro bydlení, 1 248 m2 - Třebenice
  • Adresa Třebenice
  • Ev. č. RT1114-01505
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 248 m²

2 625 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

!!! JEDINEČNÁ NABÍDKA !!!

Nabízíme ke koupi 4 pozemky určené k výstavbě rodinných domů ve vyhledávané lokalitě obce Třebenice. Tato obec leží pouze 5 km od dálnice D8, směr Praha 40 min. , Lovosice 10 min.

- pozemek č. 1 - rozloha 1248 m2
- pozemek č. 2 - rozloha 1011 m2
- pozemek č. 3 - rozloha 1000 m2
- pozemek č. 4 - rozloha 1004 m2

Inženýrské sítě - elektřina již zavedena k pozemkům, veřejný vodovod a kanalizace jsou ve fázi projektování. Předpokládá se, že pozemky budou napojené v příštím roce. Tento čas lze využít pro projektování domu a vyřizování veškerých náležitostí na úřadech.

Pozemky dle platného územní plánu spadají do plochy SM - smíšené obytné městské území. Hlavní využití pozemků - bydlení, okrasné a užitkové zahrady včetně doplňkových staveb (zimní zahrady, skleníky, bazény, altány, pergoly, garáže atd.). Maximální počet nadzemních podlaží u novostaveb: 1 + podkroví. Způsob situování staveb na pozemku musí respektovat stávající stavební a uliční čáru a charakter okolní zástavby.

V obci je veškerá občanská vybavenost - MŠ, ZŠ, sportoviště, lékaři, obchody, zahradnictví, restaurace. V okolí je spousta možností pro výlety do přírody - zřícenina Košťálov, Hazmburk, atd.

Pro více informací a prohlídku kontaktujte makléřku, která Vám ráda veškeré dotazy zodpoví. Těšíme se na Vás na prohlidce.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaTřebenice
OkresLitoměřice
Plocha pozemku1.248 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaVenkovská
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti