Prodej pozemky pro bydlení, 4 000 m2 - Šanov

Prodej pozemky pro bydlení, 4 000 m2 - Šanov
  • Adresa Šanov
  • Ev. č. RT1153-00290
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 4 000 m²

6 217 800 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 4 000 m2 na okraji obce Šanov nad Jevišovkou. Aktuálně je pozemek využíván jako pole, avšak dle územního plánu je určen k výstavbě rodinných domů. Výstavbu však nelze na pozemku okamžitě zahájit.

Pro tuto lokalitu byla vypracována územní studie, která detailně popisuje budoucí podobu čtvrti. Na pozemku je plánována výstavba až šesti rodinných domů, což je ilustrováno na přiložených fotografiích. Obec disponuje inženýrskými sítěmi – vodovodem, kanalizací, plynem a elektřinou.

Šanov, nacházející se v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, patří díky rozsáhlým investicím k nejmodernějším obcím v regionu. Nabízí klidné bydlení s výbornou dostupností všech potřebných služeb, jako jsou škola, školka, sportoviště a obchody. Obec je snadno dostupná jak po silnici, tak vlakem.

Šanovem prochází cyklostezka a naučná stezka Údolím lásky, což ocení milovníci přírody a aktivního odpočinku. Blízkost Rakouska nabízí další možnosti vyžití, například vodní radovánky v lázních LAA, které jsou vzdálené pouhých 10 km od obce. Pravidelná autobusová linka spojuje Šanov s Laa an der Thaya.

Veškerá občanská vybavenost je dostupná v nedalekých Hrušovanech nad Jevišovkou, které jsou pouhých 5 minut jízdy autem nebo 10 minut autobusem.

Pro podrobnější informace o možnostech zahájení výstavby prosím kontaktujte makléře.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaŠanov
OkresZnojmo
Plocha pozemku4.000 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná

Podobné nemovitosti