Říčany stavební pozemek

Říčany stavební pozemek
  • Adresa Jeronýmova, Říčany
  • Ev. č. RT1134-00174
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 707 m²

info v RK

+ provize RK, cena k jednání

 

Nabízíme exkluzivně krásný stavební pozemek o rozloze 707 m2, nacházející se v jedné z nejžádanějších lokalit Říčan, která kombinuje blízkost centra s nádherným okolím přírody. Tento pozemek představuje ideální příležitost pro výstavbu rodinného domu, neboť disponuje připraveným projektem a veškerými povoleními k nové výstavbě.

Říčany jsou již po čtvrté vyhlášeny městem s nejlepším žitím v České republice. Nabízejí vysokou úroveň občanské vybavenosti, která uspokojí potřeby celé rodiny. V blízkosti pozemku se nachází školy, školky, gymnázium, sportovní zařízení včetně zimní haly, fotbalového hřiště a plaveckého areálu Marvánek. V pěší dostupnosti naleznete také obchodní centrum, což zajišťuje snadnou dostupnost všech potřebných služeb a zboží.

Pozemek se nachází v klidné jednosměrné ulici, která zaručuje minimální dopravní ruch a bezpečný přístup. Elektrická přípojka je již na pozemku zajištěna. V současné době je na pozemku starší objekt, což usnadňuje proces žádosti o povolení nové stavby. K dispozici je také vlastní studna, což může být výhodou pro budoucího majitele, zároveň je však možnost napojení na městský vodovod a kanalizaci.

Tato nemovitost je perfektním místem pro pohodlný rodinný život v blízkosti přírody. Vedle výše zmíněných výhod lokalita nabízí další rekreační aktivity – v okolí najdete rybník vhodný ke koupání a rybaření, rozsáhlá sportoviště a mnoho dalších možností pro volnočasové vyžití. Říčany zároveň umožňují snadnou dostupnost do Prahy, a to jak autem, tak veřejnou dopravou, což činí tuto lokalitu ještě atraktivnější.

Pozemek je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme. Pokud hledáte jedinečné místo pro výstavbu svého nového domova v prestižní lokalitě, která kombinuje veškerý komfort městského života s přírodou, tento pozemek je pro vás tou pravou volbou.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či sjednání prohlídky. Těšíme se na setkání s vámi a rádi vám pomůžeme s realizací vašich snů o novém domově v srdci krásného města Říčany.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaJeronýmova, Říčany
OkresPraha-východ
Plocha pozemku707 m²
Poloha objektuSamostatný
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti