Prodej stavebního pozemku o výměře 656 m2 - Vlašim

Prodej stavebního pozemku o výměře 656 m2 - Vlašim
  • Adresa Pravonín
  • Ev. č. RT1298-230000656
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 656 m²

1 760 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Realitní kancelář 100klíčů, a.s. exkluzivně nabízí prodej krásného stavebního pozemku na klidném místě 8 km od Vlašimi, v obci Pravonín. Pozemek má výměru 656m2.
Voda je přivedena blízko hranici pozemku, el. přípojka hotová. V obci je kanalizace.

Velkou výhodou je, že v současné chvíli probíhá dokončení žádosti o stavební povolení na rodinný dům viz. foto a vizualizace, se zastavěnou plochou 130m2, což ulehčí spoustu času budoucímu majiteli, který by si zde chtěl postavit rodinný dům. Pokud by se rezervační smlouva podepsala ještě před vydáním stavebního povolení je to za stávající cenu 1760 000Kč, po vydání stavebního povolení bude kupní cena o 100 000kč vyšší.
Dle územního plánu je tento pozemek v zastavěném území, konkrétně určen ke stavbě rodinného domu.
Prostorové uspořádání plochy:
a) zastavění pozemku max. 20%
b) přípustné jsou budovy maximálně o dvou nadzemních podlažích včetně podkroví

Pro zájemce, kteří by chtěli zafinancovat hypotečním úvěrem, máme vyjednané výjimečné podmínky financování, a to bez poplatku za zpracování a za odhad.

Obec Pravonín leží v okrese Benešov. Žije zde 557 obyvatel a katastrální území obce má rozlohu 1 979 ha. 24 km severozápadně město Benešov, 31 km jihozápadně město Tábor.

Při příjezdu do obce Vás jistě zaujme 550 m dlouhá náves o šířce 50 až 80 m, které dominuje pečlivě udržovaná kaštanová alej. Ta dovede návštěvníky až k historické dominantě - románské rotundě sv. Jana Křtitele. Tento kostel patří mezi několik málo dochovaných staveb svého typu v celé Evropě.

Obcí Pravonín vede i cyklistická stezka "Kraj blanických rytířů". Pro ty, kdo mají rádi přírodu a klid, je zdejší krajina ideální k pěším túrám, cykloturistice nebo houbaření. V zimě je možno využít podobné sněhové nadílky, jako na Vysočině, pro lyžování na běžkách. Po celý rok je příjemná procházka na památnou horu Blaník.
Celé video pozemku a lokality najdete na youtube - https://www.youtube.com/watch?v=Z7R7FPnxAoY
Budu se na Vás těšit, zavolejte kdykoliv...

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaPravonín
OkresBenešov
Plocha pozemku656 m²
ZástavbaObytná

Podobné nemovitosti