Prodej, stavební pozemek, Střížkovská , Praha 8 - Libeň 837 m2

Prodej,  stavební pozemek,  Střížkovská , Praha 8 - Libeň 837 m2
  • Adresa Střížkovská 718/32, Praha - Libeň
  • Ev. č. RT1289-000081
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 837 m²

12 990 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

 

Nabízíme exkluzivně prodej stavebního pozemku v zajímavé lokalitě Praha 8 Libeň v ulici Střížkovská, vedeného momentálně jako zahrada. Pozemek je zahrnutý do stavebního řízení, na které má být v červenci 2024 vydané stavební povolení, s nabitím právní moci. Pozemek je ve tvaru písmene T . V dolní části se nachází rovinatá terasa, přístupná z ulice Střížkovská, následuje svažitá zahrada a v horní části je rovinatá terasa, obdélníkového tvaru, přístupná z ulice Čertův vršek.

Celý pozemek je oplocený sítě je možné vézt jak z ulice Čertův vršek, tak z ulice Střížkovská. Po celé délce pozemku je u plotu vedené betonové schodiště. Propojuje obě rovinaté části.
V KN je uvedená plocha zahrady 796 m2 a 41m2 stavba. V horní části pozemku byla stavba, menší domek, který majitel nechal zbourat. Domek v horní části je možné obnovit.
Na pozemku v horní části je možné např. umístit mobilní domy max. 2-3. To je jedna z možností jak využít část pozemku s krásným výhledem na město.
Na terase ve spodní části pozemku je rovněž místo na mobilní domy.
Pozemek je možné nabízet v celku nebo nechat rozdělit a prodávat dvě poloviny. Ve spodní části zahrada plynule navazuje na činžovní dům a přilehlé stavby, která se nabízí k prodeji. Na tento dům je podaný návrh na rekonstrukci a rozšíření v červenci 2024 uplyne lhůta pro obdržení stavebního povolení s nabytou právní mocí.
Doporučujeme koupit pozemek i s domem. Je to skvělá investiční příležitost.

Lokalita je výborně dostupná MHD a metrem. Veškerá občanská vybavenost v místě. Parkování je možné na ulici nebo v horní části na pozemku. . Ze zahrady je krásný výhled do okolí . Více info u makléře RK.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaStřížkovská 718/32, Praha - Libeň
Okres
Plocha pozemku837 m²
Datum nastěhování13. únor 2024
DopravaMHD
OdpadVeřejná kanalizace