Exkluzivní pozemek 710 m2 v luxusní lokalitě Šáreckého údolí – jedinečná investice

Exkluzivní pozemek 710 m2 v luxusní lokalitě Šáreckého údolí – jedinečná investice
  • Adresa Pokojná, Praha
  • Ev. č. RT1201-00155
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 710 m²

32 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme k prodeji exkluzivní stavební pozemek o rozloze 710 m2 v prestižní lokalitě Šáreckého údolí, ideální pro výstavbu rodinného domu. Tento kompletně zasíťovaný pozemek poskytuje nádherný výhled na historický kostel sv. Matěje a nabízí klidné bydlení v jedné z nejvyhledávanějších částí Prahy.

Lokalita se může pochlubit vynikající dostupností – centrum Dejvic je vzdáleno jen několik minut jízdy, což umožňuje snadné spojení s městem. V blízkém okolí se nachází mezinárodní školy a školky, což z této nabídky činí ideální volbu pro rodiny s dětmi. Mezinárodní letiště Václava Havla je rovněž v dosahu, což ocení nejen častí cestovatelé, ale i zahraniční investoři.

Milovníci přírody ocení rozsáhlé zelené plochy přírodní rezervace Divoká Šárka, která je ideální pro sport, turistiku a relaxaci. Kromě toho je v blízkosti známé koupaliště Džbán a cyklostezky, které vedou krásnou krajinou.

Veškerá občanská vybavenost je snadno dostupná – od kvalitních restaurací, kaváren, po obchody a zdravotní služby. Blízkost významných míst, jako jsou zámek Jenerálka, historické usedlosti v Šárce zvyšuje atraktivitu této lokality.

K pozemku je k dispozici studie výstavby, což urychlí realizaci vašich stavebních plánů. Tento pozemek představuje nejen možnost luxusního bydlení v srdci přírody, ale také jedinečnou investiční příležitost, která se v této lokalitě málokdy objevuje.

Nezmeškejte tuto unikátní nabídku v jedné z nejprestižnějších lokalit Prahy!

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaPokojná, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha pozemku710 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V

Podobné nemovitosti