Prodej pozemky pro bydlení, 1 092 m² -

Prodej pozemky pro bydlení, 1 092 m² -
  • Adresa Štičkova, Praha-Velká Chuchle
  • Ev. č. RT1189-31478
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 092 m²

11 400 000 Kč

 

Prodej pozemky pro bydlení, 1 092 m² -

Hledáte bydlení v přírodě či investici do lukrativního stavebního pozemku?
Nabízený pozemek se nachází na krásném místě obklopeném přírodou s možností využití moderního životního stylu.
Toto Vám splní nabízený rovinatý oplocený pozemek s chatou a dílnou ležící na úžasném místě o rozloze 1092 m² ve Velké Chuchli v Praze.
Oplocený pozemek v osobním vlastnictví s možností dvou vjezdů se nachází v atraktivní lokalitě Lahovská ve slepé ulici Štičkova.
Pozemek je dle územního plánu města Prahy vedený v zastavitelném území s čistě obytnou funkcí označenou OB-A. Na pozemek je zavedena elektřina 230/400 V. Voda je vedena v příjezdové komunikaci. Přípojka na pozemek byla SÚ odsouhlasena. Obecní kanalizace do lokality zatím není přivedena.
Na pozemku se vzrostlou zelení, se nachází starší částečně podsklepený objekt o zastavěné ploše 59 m², který se po rekonstrukci a dostavbě až do 80 m² dá využívat nejenom k rekreaci, ale i k trvalému bydlení.
Na pozemku se též nachází další stavba dílny o zastavěné ploše 27 m² využitelné jako garáž se samostatným vjezdem, dále vrtaná studna a jímka na dešťovou vodu.
Výhodou je dobré spojení autobusem MHD, zastávka Na Hvězdárně je cca 400 m na stanici metra Smíchovské nádraží 15 min. Případně vlakem ze zastávky Velká Chuchle na Smíchovské nádraží, nebo Beroun. Ev. číslo: 31478.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaŠtičkova, Praha-Velká Chuchle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha pozemku1.092 m²
Umístění objektuOkraj obce
TopeníJiné
Home 4 People
Home 4 People
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@home4people.cz

Zobraz 237 nabídek