Prodej pozemek pro bydlení , 751 m2 - Obora

Prodej pozemek pro bydlení , 751 m2 - Obora
  • Adresa Obora
  • Ev. č. RT1276-00187
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 751 m²

3 190 000 Kč

včetně advokátních smluv, bankovní úschovy peněz a odměny RK

 

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost zakoupit pozemek pro stavbu vašeho vysněného domova v krásné lokalitě Obora. Tento pozemek o rozloze 751 m2 je vytvořen pro moderní bydlení, s veškerou infrastrukturou včetně plynu, elektřiny, kanalizace a veřejného osvětlení. K dispozici jsou také 3 parkovací místa na obecní cestě a pitná voda bude zajištěna pomocí vrtu. Klidná část obce nabízí ideální prostředí pro relaxaci a odpočinek. Neváhejte a přijměte výzvu k vytvoření svého vlastního útočiště ve vnitřním prostředí této malebné lokalitě.
Obora je vesnice ve střední části okresu Plzeň-sever, dva kilometry východně od Kaznějova a 15 km od Plzně. V celé obci žije 599 hlášených obyvatel. Ves je součástí Mikroregionu Dolní Střela.
Hlavním aktivním sdružením v obci je Sbor dobrovolných hasičů Obora, který čítá přes 200 členů. Může se pochlubit výbornými umístěními na okresních, krajských i celorepublikových soutěžích. Členové si vlastní silou vybudovali nové závodiště pro požární sport a velkou měrou se zapojili i do rekonstrukce požární nádrže (koupaliště).
Tento pozemek nabízí neomezené možnosti pro vaše bydlení snů.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaObora
OkresPlzeň-sever
Plocha pozemku751 m²
ZástavbaObytná
KomunikaceDlážděná, Zpevněná
DopravaAutobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti