Ludkovice, stavební parcela, 1 331 m2, sítě – pozemek

Ludkovice, stavební parcela, 1 331 m2, sítě – pozemek
  • Adresa Ludkovice
  • Ev. č. RT1307-V3367BL032
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 331 m²

1 990 000 Kč

 

V zastoupení majitele nabízíme pozemek v obci Ludkovice, která leží v těsné blízkosti Luhačovic a Pozlovic a je dostupná 15 km ze Zlína i z Uherského Brodu. Nachází se v regionu Luhačovského Zálesí, na pomezí Valašska, Slovácka a Hané. V kraji plném tradic, lidových zvyků, obklopeném malebnou přírodou plnou turistických cílů pro aktivní odpočinek. Pozemek poskytuje možnost realizace neopakovatelného, jedinečného a klidného bydlení se zahradou, s atmosférou nedosažitelnou ve skupinách novostaveb.

Pozemek je v územním plánu evidován jako stavební stabilizovaná plocha určená pro bydlení i drobnou výrobu. Je velmi vhodný i pro rekreaci. Nachází se v těsné blízkosti návsi, kde je zastávka hromadné dopravy na hlavní trase Luhačovice-Zlín, obchod a hospoda, zároveň však v klidné části (bezpečné pro pobyt dětí) na hranici intravilánu obce, v přímém propojení s přírodou. V obci s cca 800 obyvateli se nachází školka, základní škola pro třídy prvního stupně, sportovní vybavení (fotbalové hřiště a tenisový kurt) a obecní úřad.

Pozemek má lichoběžníkový tvar a je oplocený. Výhodou je jeho situování při koncové komunikaci mimo hlavní dopravní tahy. Stávající elektro, vodovod a plyn jsou na hranici pozemku, antoníček je v procesu realizace. Splašková kanalizace zde není, takže řešením je jímka, nebo ČOV. K dispozici je vodní zdroj protékající podél jedné strany pozemku, nejedná se o záplavové území a využití zdroje vody je možné např. pro zvířata či zahradničení. Přijďte se na vlastní oči přesvědčit, zda je toto místo určené právě pro vás.

Nemovitost lze financovat úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme. Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaLudkovice
OkresZlín
Plocha pozemku1.331 m²

Podobné nemovitosti