Prodej pozemky pro bydlení, 917 m² - Letiny

Prodej pozemky pro bydlení, 917 m² - Letiny
  • Adresa Letiny
  • Ev. č. RT1189-31442
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 917 m²

1 900 000 Kč

 

Nabízíme jedinečný stavební pozemek o rozloze 917 m² v malebné obci Letiny u Blovic, který je ideální pro váš vysněný rodinný dům. Tento pozemek nabízí skvělou příležitost ke stavbě domu se dvěma podlažími a podkrovím, kde si můžete vytvořit domov přesně podle svých představ. Maximální zastavěnost 60 % a dostatek prostoru pro zeleň vytváří harmonické prostředí pro klidné bydlení.

Pozemek je snadno přístupný přímo z veřejné komunikace a již má zajištěné veškeré inženýrské sítě – elektřina je připravena, pitná voda z obecního vodovodu je přivedena a splašky jsou napojeny na obecní kanalizaci.

Letiny jsou obcí s plnou občanskou vybaveností, kde najdete vše potřebné – školu, školku, obchod i další služby. Vzdálenost do města je ideální: Přeštice 10 minut, Plzeň 20 minut jízdy autem.

Tento pozemek je ideální investicí do budoucnosti a poskytuje dokonalou kombinaci přírody, klidu a snadné dostupnosti. Nepromeškejte tuto příležitost – kontaktujte nás a zajistěte si své místo pro váš budoucí domov! Ev. číslo: 31442.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaLetiny
OkresPlzeň-jih
Plocha pozemku917 m²
Umístění objektuOkraj obce
TopeníJiné
Home 4 People
Home 4 People
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@home4people.cz

Zobraz 239 nabídek

Podobné nemovitosti