Prodej pozemky pro bydlení, 784 m² - Kyselka - Radošov

Prodej pozemky pro bydlení, 784 m² - Kyselka - Radošov
  • Adresa Kyselka - Radošov
  • Ev. č. RT1367-26982
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 784 m²

895 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize

 

Prodej pozemek pro bydlení, 784 m2 - Kyselka - Radošov

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 784 m2 v klidném prostředí obce Radošov. Pozemek je ideální pro výstavbu menšího rodinného domu, chaty, chalupy nebo pro využití jako zahrádka. V blízkosti travnatého pozemku jsou k dispozici inženýrské sítě (elektřina, kanalizace a vodovod).

Na pozemku se nachází stará dřevěná stodola, určená k demolici, což vám umožňuje využít prostor dle vlastních představ. Územní plán umožňuje výstavbu rodinného domu venkovského typu s maximální výškou 10 m (2 podlaží + podkroví) a koeficientem zastavění 40 %.

Okolí pozemku nabízí mnoho možností pro rekreaci – blízkost řeky Ohře a lesů je ideální pro milovníky přírody a sportu. K dispozici je řada turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou do krás okolní krajiny. Lokalita má také kulturní význam, protože obec Radošov je spojena s historií císařského rady Heinricha Mattoniho, což dodává oblasti jedinečnou atmosféru.

V obci naleznete základní a mateřskou školu, poštu, konzum, obecní kino Kyselka a několik penzionů. Navíc je Karlovy Vary jen kousek jízdy, takže si můžete vychutnat bohaté kulturní a společenské vyžití tohoto lázeňského města.

Tento pozemek představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají klidné místo k bydlení v přírodě, ale chtějí mít i pohodlný přístup ke všem potřebným službám. Přijďte se přesvědčit, proč je právě tento pozemek tou nejlepší volbou pro vaše bydlení nebo víkendové útočiště.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě počtu a kvality nákupních nabídek.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaKyselka - Radošov
OkresKarlovy Vary
Plocha pozemku784 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná