Pozemek pro bydlení, 715 m2 - Frýdštejn

Pozemek pro bydlení, 715 m2 - Frýdštejn
  • Adresa Frýdštejn
  • Ev. č. RT1279-00457
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 715 m²

1 750 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodáváme slunný stavební pozemek s jihozápadní orientací, situovaný v klidné a vyhledávané lokalitě obce Frýdštejn. Pozemek je mírně svažitý a nabízí krásný výhled do okolní krajiny.

Podle územního plánu je pozemek určen jako smíšená obytná plocha, na které lze postavit až dvě nadzemní podlaží. Zastavitelnost činí 15 %, což odpovídá 107 m2, a minimální koeficient zeleně je stanoven na 70 %. V blízké komunikaci jsou k dispozici inženýrské sítě: vodovod a plyn. Na pozemku se nachází studna stará přes 40 let, která však dosud nebyla zkolaudována. Stávající příjezdová cesta k sousednímu rodinnému domu, umístěná na pravé straně pozemku, bude odstraněna.

Obec Frýdštejn díky své poloze poskytuje klidné zázemí, ale zároveň bohaté možnosti pro sport a rekreaci. Nachází se pouhých 700 metrů od zříceniny hradu Frýdštejn a 5 kilometrů od turisticky vyhledávané a oblíbené obce Malá Skála, kde protéká Jizera, ideální pro kanoistiku, rafting nebo cykloturistiku po Greenway Jizera. Výborná dopravní dostupnost zajišťuje spojení na rychlostní silnici R10 Praha – Liberec během 8 minut. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaFrýdštejn
OkresJablonec nad Nisou
Plocha pozemku715 m²
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod

Podobné nemovitosti