Prodej pozemky pro bydlení, 1 000 m² - Borovnice

Prodej pozemky pro bydlení, 1 000 m² - Borovnice
  • Adresa Borovnice
  • Ev. č. RT1178-00105
  • Typ pozemky pro bydlení
  • Plocha 1 000 m²

11 495 000 Kč

 

Prodej pozemku 1000m2 s výstavbou dřevostavby na klíč - obec Borovnice okr. Trutnov

Máme pro Vás připravenu výstavbu krásné moderní dřevostavby 5kk s garáží na nádherném místě na okraji obce Borovnice okr. Trutnov s překrásným výhledem do přírody a na Krkonoše. Projekt má platné stavební povolení a počátek vlastní realizace je závislý pouze na složení rezervační kauce a domluvení a potvrzení všech podmínek a termínů. Přepokládá se kompletní výstavba celé nemovitosti tzv.: "na klíč" prověřenou a velmi zkušenou stavební firmou (referenční stavby a projekty samozřejmostí), kdy k úhradě kupní ceny dojde v okamžiku dokončení stavby v dohodnutém rozsahu, kvalitě a samozřejmě po zdárné kolaudaci. Veškeré garance za provedení díla tak přebírá zhotovitel a Vás tak nečekají žádné starosti s hlídáním řemeslníků a cen stavebních materiálů:) :) :) Nemusíte také podstupovat celý administrativní proces spojený s vyřízením stavebního povolení a zdlouhavé a aktuálně nefungující stavební řízení.

Stavební povolení bylo vydáno na objekt znázorněný v přiložené vizualizaci. Jako budoucí kupující však samozřejmě před zahájením projektu budete mít možnost drobných individuálních změn a úprav zejména materiálového a designového provedení interiéru (např. barva a design obkladů, podlah, dveří...atd.) případně dalších drobných dispozičních úprav. V ceně jsou zahrnuty veškeré náklady tedy cena stavebního pozemku, projekční práce, napojení na inženýrské sítě, vlastní výstavba a dokončení vše v jasně a předem definovaném provedení a rozsahu.

Lokalita a dům jsou vhodné jak na trvalé bydlení tak na rodinou rekreaci či na komerční pronajímání. Místo je známé svou čistou přírodou a především klidem. Turisticky a rekreačně zajímavá místa však najdete pár kilometrů od domu...... Jánské Lázně - 40min, Špindl - 35min, Jičín - 25min, Vrchlabí - 20min.

Pro veškeré podrobné informace o projektu prosím kontaktujte makléře zakázky, který vše co Vás zajímá s Vámi rád probere osobně nebo po telefonu.

Údaje k nemovitosti

KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaBorovnice
OkresTrutnov
Plocha pozemku1.000 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaVenkovská
Elektřina230V, 400V