Prodej ostatní pozemky, 498 m² - Ostrov u Macochy

Prodej ostatní pozemky, 498 m² - Ostrov u Macochy
  • Adresa Ostrov u Macochy
  • Ev. č. RT1418-00273
  • Typ ostatní pozemky
  • Plocha 498 m²

99 600 Kč

neplatíte provizi, včetně právního servisu

 

Prodej ostatní pozemky, 498 m2 - Ostrov u Macochy

Nabízíme lukrativní parcelu o výměře 498 m2 v k.ú. Ostrov u Macochy, parc.č. 1647/63, zapsanou jako ostatní plocha. Pozemek je vhodný pro podnikání, nabízející lidem oddych a aktivity na čerstvém vzduchu, v každém případě jde o výjimečnou investiční příležitost do půdy, která se bude zhodnocovat.

Parcela se nachází v oddychové části města mezi Návesním rybníkem, sportovním areálem a kulturním centrem. Celá tato oblast za potokem Lopač je dle územního plánu určena pro rekreaci a oddych. Plochy mají sloužit krátkodobé rekreaci místních obyvatel a návštěvníků městysu. Součástí postupných úprav území bude revitalizace toku Lopače s přístupem k řešenému území. Pozemky mezi ulicí, potokem a nabízenou parcelou jsou ve vlastnictví města Ostrov u Macochy, nachází se na nich obchod, služby a bytový dům, jsou přirozeným přístupem k oblasti rekreace. Kolem rybníka až k parcele vede nyní pěšina. Město Ostrov u Macochy je v srdci unikátní krasové oblasti CHKO Moravský kras, která nabízí spoustu přírodních, archeologických a turistických cílů, díky nimž je vyhledávanou lokalitou pro výlety, sport a rekreaci.

Jsme přímí majitelé pozemků, neplatíte u nás žádnou provizi RK. Nabízíme rychlý a transparentní obchod bez starostí a rizika.

Údaje k nemovitosti

KategorieOstatní pozemky
LokalitaOstrov u Macochy
OkresBlansko
Plocha pozemku498 m²