Prodej ostatní pozemky, 1 334 m² - Cheb

Prodej ostatní pozemky, 1 334 m² - Cheb
  • Adresa Cheb
  • Ev. č. RT1363-26991
  • Typ ostatní pozemky
  • Plocha 1 334 m²

1 700 000 Kč

bez poplatků, včetně provize, cena k jednání

 

Prodej ostatní pozemky, 1 334 m2 - Cheb

Hledáte únik od městského ruchu a toužíte po místě, které nabízí klid a soukromí? Představuji vám jedinečnou příležitost koupě rozlehlého pozemku nacházejícího se v klidné chatové oblasti Švédský vrch - Malý ráj , kde si můžete dopřát odpočinek uprostřed přírody, přesto však s výbornou dostupností do centra města Chebu.

Na pozemku se aktuálně nachází chata o užitné ploše 59 m2, která je momentálně vytápěna dvěma kamny a je napojena na vodu, připraveno je i připojení elektriky.

Pokud byste toužili po větším prostoru, je zde možnost zažádání o změnu územního plánu a následné výstavby nového rodinného domu.

Rozsáhlý pozemek o velikosti 1334 m2 nabízí spoustu možností pro využití. Na pozemku se nachází bazén a betonový krb, ideální pro letní grilování a rodinné oslavy. Součástí je také malá kůlna pro uložení zahradního nářadí a parkovací místa. Pozemek je částečně ve svahu a nabízí i možnost oplocení parkovacích míst, čímž dojde k jeho rozšíření.

Lokalita Švédský vrch je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a přírodu, ale zároveň chtějí mít na dosah veškerou občanskou vybavenost. Blízkost autobusové i vlakové zastávky zaručuje pohodlné spojení.
Několik chat v chatové oblasti je obýváno celoročně, což zajišťuje bezpečnost a ochranu před vandaly.

Bližší informace vám rád poskytnu na uvedeném telefonním čísle, e-mailu nebo při osobní prohlídce.
777 558 730, pavel.jaros@kwcz.cz

Údaje k nemovitosti

KategorieOstatní pozemky
LokalitaCheb
OkresCheb
Plocha pozemku1.334 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaRekreační
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V