Prodej zařízeného mobilheimu na Výrovické přehradě, dispozice 3+kk, 45 m2 - Výrovice, okr. Znojmo

Prodej zařízeného mobilheimu na Výrovické přehradě, dispozice 3+kk, 45 m2 - Výrovice, okr. Znojmo
  • Adresa Výrovice
  • Ev. č. RT1322-MZ24061
  • Typ ostatní nemovitosti
  • Plocha 45 m²

850 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme vám na prodej zcela zařízený Mobilheim o dispozici 3+kk s vlastní terasou, sociálním zařízením a dalšími vymoženostmi, který je umístěný v krásné a klidné lokalitě areálu kempu Výr u Výrovické přehrady, jež nabízí spoustu vyžití a zábavy pro každého. Mobilheim můžete využít jako dokonalý investiční nástroj nebo jako ideální způsob odpočinku na vlastní "chalupě" v blízkosti vody s kompletním zázemím a hlavně bez starostí převážení a zařizování napojení na inženýrské sítě a podobné nutnosti.

Mobilheim je umístěn na zatravněné louce s výhledem na přehradu s možností příjezdu osobním automobilem a parkováním přímo u mobilheimu. Je vybaven prostornou terasou s možností posezení či grilování. Obývací pokoj je vybaven rozkládací pohovkou, televizí a elektrickým krbem, který navodí tu pravou romantickou atmosféru v případě horšího počasí. Dále je zde plně vybavená kuchyň s lednicí, elektrický sporákem a dřezem s teplou i studenou vodou. Vlastní koupelna se sprchovacím koutem a toaletou je samozřejmostí. Součástí je jeden menší pokoj se dvěmi oddělenými postelemi a šatní skříní a ložnice s manželskou postelí a šatní skříní. Vytápění Mobilheimu je možné přímotopy, ale v době sezóny, kdy se Mobilheim nejvíce využívá není potřeba ani vyhřívat ani ochlazovat, a kdyby bylo náhodou někomu chladno, tak v okolí Znojemska je mnoho výborných vinařů a už po prvním doušku dobrého vína vám bude určitě tepleji.

Tento typ Mobilheimu má kapacitu až 6 dospělých osob. Ostatní Mobilheimu jsou vždy ve vzdálenosti cca 10 m od sebe, odděleny vzrostlými keři. Součástí prodeje je kompletní vybavení viz fotodokumentace (gril, zahradní nábytek, houpačka a vybavení interiéru.

Pozemek, na kterém Mobilheim stojí je v nájmu, nájemní smlouva by v případě prodeje přecházela na nového majitele. Součástí pronájmu je také napojení na vodu, odpad a elektřinu (vše je měřeno podružnými měřidly).

Samotný kemp je střední velikosti, rozdělený na dvě části. Jedna část s chatkami, místy pro stany a karavany, je zde také restaurace a malý obchod s potravinami. V druhé části jsou pouze stání pro mobilheimy a penzion s restaurací. Celý kemp je velmi dobře vybavený a čistý. Je zde několik míst, pro vyžití malých dětí, pro větší je k dispozici např. beach-volejbalové hřiště, společenská místnost nebo půjčovna šlapadel.

Výrovická přehrada je proslulá jako jedna z nejčistších a nejteplejších přehrad v ČR. Do vesnice Výrovice je to cca 10 minut pěšky. Výrovice jsou malá a klidná obec. Přes obec vede také cyklostezka, přes kterou se dá napojit na další. Do Znojma je to cca 10 minut autem. A jen cca 5 minut autem je to do obce Únanov, ve které je velmi krásné a čisté koupaliště s dostatečným zázemím pro celou rodinu.

Údaje k nemovitosti

KategorieOstatní nemovitosti
LokalitaVýrovice
OkresZnojmo
Plocha užitná45 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
ZařízenýAno
KomunikaceŠtěrková
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
OdpadJímka
TopeníLokální elektrické

Podobné nemovitosti