Prodej komerčního objektu 1018 m2, Strážný

Prodej komerčního objektu 1018 m2, Strážný
  • Adresa Strážný
  • Ev. č. RT1218-00245
  • Typ ostatní komerční nemovitosti
  • Plocha 1 018 m²

info v RK

info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme jedinečnou komerční nemovitost v atraktivní lokalitě Strážný s celkovou užitnou plochou 1018 m2. Tento objekt disponuje dvěma podlažími a zastavěnou plochou 509 m2 , půdním prostorem, parkovištěm o rozloze 942m2 a pozemkem přiléhajícího objektu o rozloze 309 m2. Z ulice je vstup do přízemí, kde se momentálně nachází obchod se smíšeným zbožím o rozloze 320 m2.

Vedle obchodu má nemovitost k dispozici samostatný vchod, kde se v prvním patře nachází 13 bytových jednotek, které jsou v současné době obsazeny nájemníky. Na chodbě je k využití sociální zařízení a kuchyňská linka.

Stavba je v dobrém stavu a nabízí velmi dobrý potenciál pro investory hledající výnosné projekty a různé podnikatelské aktivity. Nemovitost do budoucna nabízí možnost pronájmu a vytvoření stabilního zdroje příjmu. Půdní prostor poskytuje další možnost pro rozšíření nebo adaptaci podle potřeby nového majitele. Lokalita je vhodná pro podnikání v oblasti občanské vybavenosti, rekreačního využití nebo jako investiční příležitost. Výhodná poloha a dobrý stav budovy zaručují vysokou návratnost investice.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato skvělá nemovitost má vše, co potřebujete pro úspěšný investiční projekt. Doporučuji prohlídku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieOstatní komerční nemovitosti
LokalitaStrážný
OkresPrachatice
Plocha užitná1.018 m²
Plocha podlahová522 m²
Plocha pozemku2.269 m²
Plocha zastavěná509 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahne
OchranaOchranné pásmo
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva