Prodej ostatní komerční nemovitosti, 171 m² - Praha 5

Prodej ostatní komerční nemovitosti, 171 m² - Praha 5
  • Adresa Na Laurové, Praha
  • Ev. č. RT1171-LAU_A1.102
  • Typ ostatní komerční nemovitosti
  • Plocha 171 m²

info v RK

včetně DPH

 

Prodej komerčního prostoru, 170.7 m2

PŘI KOUPI KOMERČNÍ JEDNOTKY DO 31. 12. 2024 PARKOVACÍ STÁNÍ ZDARMA

Nabízíme k prodeji nebytový prostor s možností využití jako maloobchodní prodejna nepotravinářského zboží. K jednotce patří i sklad a garážové stání.

Jednotka o celkové ploše 170.7 m2 se nachází v Rezidenci Laurová v lukrativní lokalitě Prahy 5, nedaleko obchodního centra OC Smíchov. Lokalita nabízí výbornou dopravní dostupnost autem i MHD do historického centra, na pražský okruh či na mezinárodní letiště. Má kompletní občanskou i kulturní vybavenost, zdravotní péči, kadeřnictví, kosmetiku, masáže a místní obchody s potravinami. V těsné blízkosti se nachází státní i soukromé vzdělávací instituce všech stupňů a nepřeberné možnosti volnočasových aktivit pro všechny věkové kategorie. K procházkám či výletům láká park Paví vrch, Santoška, Sady na Skalce, Prokopské údolí a Smíchovská náplavka.

Prostor má vchod z ulice Radlická. Jedná se o prodej dokončené a zkolaudované jednotky. Garážové stání není v ceně, ale je možné ho dokoupit. Projekt bude mít recepci se službou 24/7,která bude k dispozici i pro tento prostor.

Novostavba se nachází mezi ulicemi Na Laurové, Radlická, Na Neklance a bezejmennou komunikací v Praze 5 – Smíchov. Nabízí komerční prostory od 34 m2 do 226 m2 a bytové jednotky s dispozicí 1+kk až 5+kk o výměře 31 m2 až 204 m2 s balkónem, lodžií, terasou či předzahrádkou. Rezidenční stavba je ve výstavbě a dokončena bude ve 2. čtvrtletí 2027. Jednotky a byty jsou již v prodeji. Interiér lze využít jako obchod, ordinaci, služby či kanceláře.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat na email prodej@satpo.cz nebo info@satpo.cz, případně na telefonní číslo 296 336 900.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieOstatní komerční nemovitosti
LokalitaNa Laurové, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Užitná plocha171 m²
Plocha skladů4 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Bezbariérovýano
Výtahano