Prodej ordinace, 530 m2 - Praha - Modřany

Prodej ordinace, 530 m2 - Praha - Modřany
  • Adresa Pekárkova, Praha - Modřany
  • Ev. č. RT1328-00011-1
  • Typ ordinace
  • Plocha 530 m²

info v RK

včetně provize, včetně právního servisu

 

Jedinečná příležitost ke koupi! Zdravotnické zařízení, dříve sloužící k vývoji genetiky pro celou Prahu v klidné části Modřan.

Tato unikátní vila v architektonickém stylu městské secese jež má 530 m2 užitné plochy stojí na pozemku o rozloze 946 m2, který je rozdělen na dvě stavební parcely, je tedy možné na druhé parcele postavit podobný skvost a rozšířit tak možnost využití pozemku. Území není památkově chráněno.

Vila se skládá ze tří nadzemních podlaží a jednoho podzemního podlaží včetně bezbariérového přístupu. V roce 2000 prošla vila rekonstrukcí celého třetího patra a byly provedeny i nově rozvody elektřiny, vzduchotechniky, kanalizace a vodovodu. Momentálně je na pozemku parkování pro 5 aut.

Místo na kterém vila stojí má dvě příjezdové cesty, jedna z nich je slepá ulice a druhá je vedlejší, tudíž se nemusíte bát ruchu od provozu a můžete si naplno užít ticho a soukromí v altánku stojícím ve vzrostlé zahradě.
Toto místo poskytuje příležitost nejen pro pokračování ve zdravotnických službách, ale i pro zubní kliniku, estetické úpravy, psychology, právníky, možnost využití pro kancelářské prostory IT společnosti, či vybudování vlastního zázemí pro rodinné bydlení, anebo předělání na bytové jednotky. O rekolaudaci nemovitosti se rádi postaráme.

V blízkém okolí se nachází Komořanské údolí, Modřanská rokle, zástavba rodinných domů a vil, nezapomeneme ani na fotbalové hřiště, tenisové kurty a skvělou dopravní dostupnost autem, autobusem, anebo tramvají.

Pokud Vás nabídka zaujala rádi Vás vezmeme na prohlídku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieOrdinace
LokalitaPekárkova, Praha - Modřany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná530 m²
Plocha pozemku946 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Míst k parkování5
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové