Prodej polyfunkčního domu, 1 014 m2 - Světlá nad Sázavou

Prodej polyfunkčního domu, 1 014 m2 - Světlá nad Sázavou
  • Adresa Lánecká 149, Světlá nad Sázavou
  • Ev. č. RT1152-00251
  • Typ obchodní prostory
  • Plocha 1 014 m²

16 000 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize

 

Atraktivní investiční příležitost za skvělou cenu v centru města!

Nabízíme koupi moderní budovy v historickém centru, jejíž výjimečná architektura kombinuje nadstandardní stavební materiály, jako jsou beton, hliník a sklo.

Jde o nadčasovou a moderně řešenou budovu v původní řadové zástavbě města se samostatně oddělenými čtyřmi podlažími, 1xPP a 3xNP, poskytuje obchodní, administrativní a provozní prostory včetně příslušenství s variabilní možností využití o celkové užitné ploše 1 014 m2. Budova byla postavena v roce 2002 a následně proběhla rekonstrukce v letech 2014-2015.

Provozní prostory:
1.PP (252 m2) jsou upravené jako zasedací místnost pro obchodní činnost s barem, vinotékou a příslušenstvím (včetně sociálního zařízení), část slouží jako sklad.
1.NP (253 m2) jsou nejatraktivnější provozní prostory se samostatným vchodem orientovaným směrem přímo k centru města. Prostory slouží jako prodejna s vlastním sociálním příslušenstvím.
2.NP (256 m2) jsou provozní prostory využívané jako kanceláře nebo variabilně jako obchodní prostory včetně sociálního příslušenství.
3.NP (253 m2) jsou obdobné prostory jako ve 2.NP, rovněž včetně sociálního zařízení.

Potenciální využití:
stavební řešení umožňuje flexibilně rozdělit plochu nadzemních podlaží na poloviny, neboť každá polovina má vlastní sociální zařízení a kuchyňku. Podlaží jsou samostatně dostupná z proskleného schodiště a výtahem (bezbariérový přístup). Rozdělení a nezávislost nabízí různé možnosti využití, např.: celou nemovitost lze pronajmout, jak na části, tak jako celek (každé patro má individuální elektroměr, plynoměr a bezbariérový přístup). Tímto se stává nemovitost velice atraktivní v rámci výnosové návratnosti. Další alternativou je využití pro vlastní podnikatelské účely a zbylou část pronajmout. V suterénu je kompletní stavební připravenost na provoz restaurace s kuchyní, v minulosti byly v objektu provozovány služby a obchody (kavárna, nehtové studio, prodejna kol, květin aj). Vrchní patro je koncipováno jako ateliér s využitím pro bydlení. V době prodeje nebude nemovitost zatížena žádným nájemním vztahem, bude připravena k předání novému vlastníkovi bez omezení a k okamžitému využití. Díky své skvělé pozici v nově revitalizovaném centru města se očekává růst hodnoty této nemovitosti v čase.

Objekt je v dobrém technickém stavu, k nemovitosti náleží volné zadní pozemky za domem cca 240 m2, z toho minimálně cca 160 m2 zpevněných pozemků s využitím pro parkování.

Neváhejte s prohlídkou.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieObchodní prostory
LokalitaLánecká 149, Světlá nad Sázavou
OkresHavlíčkův Brod
Plocha užitná1.014 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby2002
Bezbariérovýano
Míst k parkování4
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové