Prodej činžovní domy, 480 m² - Kyjov

Prodej činžovní domy, 480 m² - Kyjov
  • Adresa třída Komenského, Kyjov
  • Ev. č. RT1134-00181
  • Typ činžovní domy
  • Plocha 480 m²

info v RK

+ provize RK

 

Prodej činžovního domu, 480 m2 - Kyjov

Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji víceúčelovou nemovitost v samém srdci města Kyjov, která svou polohou, dispozicí a stavem nabízí širokou škálu využití. Celková užitná plocha objektu činí 480 m2 a rozkládá se na pozemku o velikosti 251 m2. Díky tomu tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro kombinaci bydlení, podnikání nebo investiční záměr s možností pronájmu jednotlivých částí.

V přízemí nemovitosti se nachází kompletně zrekonstruované komerční prostory, které jsou ideální pro provoz showroomu, ordinace, kanceláří nebo jiných komerčních účelů. Tyto prostory mají vlastní podlahové vytápění a jejich komfort zajišťuje plynový kotel umístěný v suterénu, který se stará o vytápění a ohřev vody. Nový majitel tak bude mít plnou kontrolu nad provozními náklady a efektivitou vytápění. Světlé prostory a dobrá přístupnost z ulice navíc lákají širokou klientelu, což vytváří ideální prostředí pro podnikání.

První patro je určeno pro bydlení a nabízí velký světlý byt o dispozici 5+kk. Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí a zahrnuje moderní podlahové vytápění ve všech obytných místnostech, zatímco ložnice a jeden z pokojů jsou vybaveny klasickými radiátory. Ohřev vody zajišťuje plynový kotel umístěný přímo v bytě. Byt disponuje plastovými vchodovými dveřmi a okny, které zajišťují energetickou úspornost a minimalizaci hluku. Velkorysé prostory bytu nabízejí dostatek místa pro rodinné bydlení, a díky své orientaci je byt po celý den příjemně prosvětlený.

Druhé patro objektu poskytuje jedinečnou příležitost pro investory či developery. Nachází se zde zázemí připravené pro vybudování dvou až tří bytových jednotek. Toto patro je určeno ke kompletní rekonstrukci, což novému majiteli umožňuje přizpůsobit prostor dle vlastních představ a potřeb. Ať už se rozhodnete pro vybudování nájemních bytů, nebo rozšíření vlastního bydlení, potenciál tohoto prostoru je skutečně velký.

K nemovitosti náleží prostorné sklepy, které poskytují dostatek úložného prostoru, ať už pro obyvatele bytů nebo pro podnikání.

Lokalita Kyjov nabízí nejen veškerou občanskou vybavenost, ale také skvělou dopravní dostupnost a přístup k přírodě. Město Kyjov je vyhledávané pro svou krásnou okolní krajinu a blízkost kulturních a historických památek. Výhodou je rovněž rychlé spojení s většími městy, jako je Brno, které je vzdáleno přibližně 45 minut jízdy. Kyjov nabízí mnoho příležitostí pro rekreační vyžití, jako jsou cyklostezky, turistické trasy či kulturní akce, a přitom si uchovává klidnou atmosféru menšího města.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě (elektřina, plyn, vodovod a kanalizace), což zajišťuje pohodlné a efektivní provozování nemovitosti.

Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci podnikání a bydlení na jednom místě, nebo pro investory, kteří mají zájem o pronájem bytových jednotek a komerčních prostor.
Pro více informací či sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieČinžovní domy
Lokalitatřída Komenského, Kyjov
OkresHodonín
Užitná plocha480 m²
Plocha pozemku251 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový