Prodej 2 chat se zahradou a bazénem, 673 m2 - Zdíkov

Prodej 2 chat se zahradou a bazénem, 673 m2 - Zdíkov
  • Adresa Zdíkov 252
  • Ev. č. RT1293-N07399-1
  • Typ chata
  • Plocha 40 m²

1 950 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost v podobě prodeje krásné zahrady s 2 chatkami a zahradním domkem s dílnou a udírnou ve Zdíkově. Nechybí zde ani zapuštěný bazén a skleník. Celková plocha pozemku činí 673 m2, což umožňuje dostatek prostoru pro relaxaci i pěstování plodin ve vaší vlastní zahradě. Obě chatky mají přístup k pitné vodě z hluboké vrtané studny, což zajišťuje dostatek vody i pro napuštění bazénu nebo zalévání zahrady. Ideální podmínky pro relaxaci vícegenerační rodiny, či party přátel.
Svažitá zahrada je pečlivě udržovaná, rozdělená pomocí terasovitých ploch a vegetace na různá zákoutí jak pro odpočinek, tak pro okrasné i užitkové rostliny. Navíc poskytuje nádherný výhled do krajiny. Díky obecní vodě a kanalizaci přivedené na pozemek máte možnost přístavby a úpravy chaty pro pohodlné celoroční užívání.
Horní chata se skládá ze dvou menších ložnic a uzavřené verandy s kuchyňskou linkou včetně lednice, MVT, televize a jídelního koutu s pohovkou, kde se pohodlně nají celá rodina. Ohřev vody zajišťuje průtokový ohřívač. Samostatné WC s umyvadlem je přístupné z ložnice i ze zahrady a je napojeno na obecní kanalizaci. U WC je menší skládek.
Spodní chata je novější a disponuje ložnicí s manželským lůžkem a zastřešenou terasou s kuchyňským koutkem včetně jídelní sestavy. Je zde pevné spaní pro 2 osoby a samostatné WC s umyvadlem. Voda i elektřina je do chatky zavedena a i zde je lednice. Odpad je sveden do jímky.
Pro domácí kutily je postaven zahradní domek s dílnou, skladem nářadí a udírnou.
Přístup na pozemek je z obou stran, včetně vjezdů a možnosti parkovat na zahradě.
V obci Zdíkov je pošta, knihovna, lékař, dva obchody a dvě hospůdky. Bohaté kulturní vyžití -různé koncerty, Středověké slavnosti, pouť. Další občanská vybavenost je v 6 km vzdáleném Vimperku.
V blízkosti atraktivní výletní části Šumavy - Zadov, Javorník, Nové Hutě, Horská Kvilda, kde je veškeré zázemí jak pro letní, tak zimní sporty, ale zejména krásná příroda.
Nechte se okouzlit nádhernou atmosférou této nemovitosti a začněte si užívat klidného života v přírodě.

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaZdíkov 252
OkresPrachatice
Velikost3 pokoje
Plocha užitná40 m²
Plocha pozemku673 m²
Plocha dílen12 m²
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaRekreační
ZařízenýČástečně
Bazénano
KomunikaceZpevněná
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka