Prodej chata, 121 m² - Rovensko pod Troskami

Prodej chata, 121 m² - Rovensko pod Troskami
  • Adresa Matouškova 263, Rovensko pod Troskami
  • Ev. č. RT1368-27001
  • Typ chata
  • Plocha 121 m²

7 950 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej rekreační nemovitosti, 121 m2 - Rovensko pod Troskami

Jedinečná příležitost ke koupi: Moderně rekonstruovaný dům 4+kk (121 m2) se zahradou v srdci malebné přírody Rovenska pod Troskami.

Hledáte útulné útočiště uprostřed nádherné přírody, kde budete moci relaxovat a užívat si klid? Tento nádherně zrekonstruovaný dům s dispozicí 4+kk je ideálním místem pro víkendové úniky i delší pobyty. Dům prošel celkovou modernizací, která zahrnovala - podřezání a zateplení, nové rozvody, podlahy, omítky i vnější fasádu. Každý detail byl promyšlen tak, aby maximálně využil a poskytl pohodlí v moderním stylu.

Váš prostor
Vstupní zádveří Vás zavede do otevřeného obývacího prostoru spojeného s kuchyní, které díky francouzskému oknu poskytuje dostatek světla a přímý vstup na terasu a zahradu. Celá spodní část je vybavena podlahovým vytápěním, včetně moderní koupelny.

Relaxace
Venkovní terasa o rozloze 20 m2 je ideálním místem pro odpočinek s výhledem na okolní přírodu. Zde si můžete vychutnat svou ranní kávu nebo si užívat klidné večery s rodinou a přáteli.

Pohodlné ubytování
Horní patro nabízí tři prostorné ložnice a koupelnu s vanou, ideální pro pohodlné ubytování rodiny nebo hostů. Technická místnost s tepelným čerpadlem a prostorem pro pračku a sušičku zajišťuje praktické zázemí. Navíc je stavba částečně podsklepená, takže máte dostatek úložného prostoru.

Skvělá lokalita
Nemovitost se nachází ve městě Rovensko pod Troskami, které je známé svou úžasnou přírodou a výbornou občanskou vybaveností. V blízkosti najdete obchody, restaurace, ale i mateřskou a základní školu. A pokud budete chtít do města, Turnov je vzdálený jen 12 minut, Semily 19 minut, Liberec a Mladá Boleslav do 35minut a dojezd z Prahy je něco málo přes hodinu.

Nezmeškejte tuto mimořádnou nabídku na koupi stylové nemovitosti v srdci Českého ráje. Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaMatouškova 263, Rovensko pod Troskami
OkresSemily
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha121 m²
Plocha pozemku209 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Terasaano (20 m²)
Sklepano (30 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné