Prodej - Rekreační chata Přerov XIII-Penčice

Prodej - Rekreační chata Přerov XIII-Penčice
  • Adresa Přerov XIII-Penčice 109, Přerov
  • Ev. č. RT1158-00012
  • Typ chata
  • Plocha 30 m²

1 700 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Hledáte pro sebe nebo rodinné příslušníky klidné místo k odpočinku v příjemné rekreační oblasti blízko Přerova? Nabízím Vám v exkluzivním zastoupení majitele k prodeji rekreační chatu s vlastní zahradou a bazénem v atraktivní vyhledávané části města Přerov -Penčičky..
Místo, kde můžete uniknout od každodenního shonu a vychutnat si klid a pohodu v obklopení přírody. Tato samostatně stojící chata s obývací místností, kuchyňkou a podkrovní ložnicí, napojena na elektřinu s vlastním elektroměrem, je připravena pro okamžité užívání a relax Vaší rodiny.
Na pozemku o celkové výměře 360 m2 najdete nejen zahradu, ale také plně funkční vrtanou studnu a zapuštěný kruhový bazén – ideální pro letní osvěžení s rodinou či přáteli. U hranice pozemku je dostupný veřejný vodovod a vedení plynu.
Chata, má přiděleno číslo evidenční a je řádně zapsána v katastru nemovitostí, nabízí právní jistotu a pohodlí pro své nové majitele. Navíc se nachází v jedné z nejžádanějších chatových oblastí, kde si užijete jak soukromí, tak blízkost veřejného koupaliště v Penčicích a dalších rekreačních možností. Pozemek je oplocený a je možné ho také využít pro výstavbu nové chaty nebo menšího rekreačního domku. Příjezd až k chatě je možný po veřejné komunikace, kde také můžete zaparkovat dvě až tři vozidla. V blízkosti je navíc i zastávka MHD. Zvu Vás tímto na prohlídku.

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaPřerov XIII-Penčice 109, Přerov
OkresPřerov
Velikost2 pokoje
Plocha užitná30 m²
Plocha pozemku360 m²
Plocha zastavěná16 m²
Plocha zahrady344 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
KomunikaceAsfaltová, Štěrková
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaStudna
Elektřina400V
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické