Prodej chata, 52 m² - Neustupov - Vlčkovice

Prodej chata, 52 m² - Neustupov - Vlčkovice
  • Adresa Vlčkovice 6, Neustupov
  • Ev. č. RT1351-OCVLK7
  • Typ chata
  • Plocha 52 m²

2 000 000 Kč

včetně provize a právního servisu

 

Prodej chata, 52 m2 - Neustupov - Vlčkovice

Hledáte útulnou chatu na víkendy nebo i celoroční bydlení mimo typické zahrádkářské kolonie? Tato chata ve Vlčkovicích je ideální volbou pro ty, kteří chtějí mít svůj kousek klidu v dosahu krásné přírody a zároveň nechtějí být daleko od základní občanské vybavenosti.

Nabízím k prodeji chatu o dispozici 2+1 s užitnou plochou 52 m2, situovanou na pozemku o velikosti 488 m2. V přízemí se nachází veranda, obývací pokoj, kuchyň a koupelna s toaletou. O patro výše je umístěn pokoj na spaní. Pod chatou jsou menší sklepy vhodné pro ukládání zahradního náčiní, nebo sezónních potřeb.

Chata je postavena ze smíšené konstrukce. Voda je zajištěna z vrtané studny hluboké 18 metrů, odpadní vody jsou svedeny do jímky a vytápění je řešeno kamny, které zaručují příjemné teplo i v chladnějších měsících.

Je třeba zmínit, že soused momentálně řeší opravu vedlejší nemovitosti, což může dočasně způsobit určité nepohodlí. Nicméně, Vlčkovice je vesnice, kde si můžete užívat poklidnou atmosféru. Základní občanskou vybavenost, jako je obchod a lékař, naleznete ve 2 km vzdáleném Neustupově, zatímco veškerá další vybavenost je k dispozici ve Voticích, které jsou vzdálené pouhých 7 km. Okolní rybníky a lesy jsou ideálním místem pro procházky, rekreaci a odpočinek na čerstvém vzduchu.

Pokud vás tato nabídka zaujala a máte zájem o více informací nebo prohlídku, neváhejte mě kontaktovat.

Údaje k nemovitosti

KategorieChata
LokalitaVlčkovice 6, Neustupov
OkresBenešov
Velikost2 pokoje
Užitná plocha52 m²
Plocha pozemku488 m²
Zastavěná plocha49 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová, Neupravená
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva